ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Rihanna και LVMH μαζί - Επιβεβαιώθηκε επισήμως η συνεργασία τους

Rihanna και LVMH μαζί - Επιβεβαιώθηκε επισήμως η συνεργασία τους Facebook Twitter
0

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, ο οίκος Moët Hennessy Louis Vuitton LVMH επιβεβαίωσε επισήμως την συνεργασία του με την Rihannaκαι τα πρώτα προϊόντα της νέας συλλογής για καινούργιο

άζεται Fenty, θα αποκαλυφθούν στις 22 Μαΐου.

«Το να σχεδιάζει μια σειρά όπως αυτή με την LVMH είναι μια απίστευτα ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Ο Μπερνάρ Αρνό μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να φτιάξω έναν οίκο μόδας στο τμήμα με τα πολυτελή είδη, χωρίς καλλιτεχνικά όρια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη, τόσο σε δημιουργικό επίπεδο όσο και επιχειρηματικά, και είμαι έτοιμη να δει ο κόσμος τι έχουμε φτιάξει μαζί», δήλωσε η Rihanna για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τον διάσημο οίκο.


Εξίσου ενθουσιασμένος με την συνεργασία τους εμφανίστηκε και ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, της μεγαλύτερης εταιρία πολυτελών ειδών, και επίσης ο πλουσιότερος άνθρωπος στην βιομηχανία της μόδας. Η LVMH, όπως είναι ευρύτερα γνωστή, πουλάει μεταξύ άλλων τις τα Louis Vuitton, τις σαμπάνιες Dom Perignon, τα ρολόγια TAG Heuer και τις πολυτελείς βαλίτσες Rimowa.

«Όλοι γνωρίζουν την Rihanna ως μια υπέροχη τραγουδίστρια, αλλά μέσω της συνεργασίας μας στην Fenty Beauty, ανακάλυψα μια πραγματική επιχειρηματία, μια αληθινή CEO και μια εκπληκτική ηγέτη. Βρήκε πολύ φυσικά την θέση της μέσα στον οίκο LVMH. Για να την στηρίξουμε στο ξεκίνημα του Fenty Maison, δημιουργήσαμε μια ταλαντούχα και πολυπολιτισμική ομάδα, που πηγάζει μέσα από την εταιρία μας. Είμαι περήφανος που η LVMH ηγείται αυτού του εγχειρήματος και εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία», σχολίασε ο Γάλλος επιχειρηματίας.

Η εταιρία καλλυντικών Fenty Beauty της Rihanna σε συνεργασία με την Kendo, ιδιοκτησίας LVMH, έφερε κέρδη 500 εκατ. δολαρίων τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η Fenty είναι το πρώτο brand στη βιομηχανία της μόδας που ξεκινάει από το μηδέν εντός του οίκου LVMH, από τότε που ιδρύθηκε το 1987 από τον Κριστιάν Λακρουά.

Με πληροφορίες από New York Times και Business of Fashion

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM