Rihanna και LVMH συζητούν συνεργασία και ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία

Rihanna και LVMH συζητούν συνεργασία και ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία Facebook Twitter
0

«Είναι η Rihanna η Coco Chanel του 21ου αιώνα;», διερωτώνται οι New York Times, σχολιάζοντας την επικείμενη συνεργασία της τραγουδίστριας με τον οίκο Louis Vuitton.

Ο οίκος Moët Hennessy Louis Vuitton LVMH, που στεγάζει Dior, Givenchy και Fendi, φαίνεται να το πιστεύει, αναφέρει το δημοσίευμα, αποκαλύπτοντας πως το διάσημο brand συζητά μια συνεργασία με την Rihanna, που όταν οριστικοποιηθεί θα την κάνει την πρώτη έγχρωμη γυναίκα designer στους κόλπους ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους της μόδας παγκοσμίως. 

Η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της brand με τον διεθνή κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH. 

Η Rihanna, που είναι ήδη ιδιοκτήτρια του επιτυχημένου brand Fenty, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό κολοσσό, στον οποίο ανήκουν οι οίκοι Dior, Louis Vuitton, Fendi και Givenchy.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της εταιρείας της 30χρονης σταρ, αναμένεται να περιληφθούν το prêt-à-porter, τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ. Το νέο brand ενδέχεται να παρουσιαστεί φέτος, ταυτόχρονα με το ένατο άλμπουμ της Rihanna, σύμφωνα με το WWD.

H LVMH, ιδιοκτησίας του Γάλλου επιχειρηματία Μπερνάρ Αρνό, αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, όπως και η τραγουδίστρια.

Ο συνδυασμός των Fenty και LVMH θα είναι η πιο καθαρή απόδειξη του πώς διάσημοι, social media και influencers έχουν επαναπροσδιόρισει την ισορροπία μεταξύ κουλτούρας και κατανάλωσης, αλλάζοντας τον τρόπο που κάθε είδους brands σχετίζονται πλέον με το κοινό τους. 

Άλλωστε με τους θαυμαστές της αλλά και τους 7 εκατομμύρια followers της στα social media, η Rihanna θεωρείται μία από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM