Μελάνια Τραμπ: Η Άννα Γουίντουρ είναι «ανασφαλής και με περιορισμένη σκέψη»

Μελάνια Τραμπ: Η Άννα Γουίντουρ είναι «ανασφαλής και με περιορισμένη σκέψη» Facebook Twitter
EPA
4

«Ανασφαλής και περιορισμένη σκέψη» χαρακτήρισε η Μελάνια Τραμπ, μέσω της αντιπροσώπου της, την Άννα Γουίντουρ, αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue. 

Η αρχισυντάκτρια της Vogue φέρεται να ορκίστηκε πως η Μελάνια Τραμπ δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τον εαυτό της στο εξώφυλλο του  περιοδικού. 

Η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, σε δήλωσή της τη Δευτέρα ξεκαθάρισε πως «το εξώφυλλο στη Vogue δεν καθορίζει την κυρία Τραμπ, ήταν εκεί και το έκανε αυτό πολύ πριν γίνει Πρώτη Κυρία». 

«Ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας και όλα αυτά που κάνει είναι πολύ πιο σημαντικά από μερικές επιφανειακές φωτογραφίσεις και εξώφυλλα», ανακοίνωσε. 

«Αυτό δείχνει πόσο προκατειλημμένη είναι η βιομηχανία των περιοδικών μόδας και αποκαλύπτει το πόσο ανασφαλής και με περιορισμένη σκέψη είναι στην πραγματικότητα η Άννα Γουίντουρ», πρόσθεσε η Στέφανι Γκρίσαμ στην ανακοίνωση.  

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άννα Γουίντουρ είχε αποκαλύψει στο CNN ότι το περιοδικό δεν είναι αμερόληπτο σε ότι αφορά την πολιτική. 

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Vogue τρεις φορές κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της. 

Στα εξώφυλλα της Vogue έχουν εμφανιστεί και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν αλλά και η Χίλαρι Κλίντον. 

Η Άννα Γουίντουρ υπερασπίστηκε αυτές τις επιλογές λέγοντας πως εμπνέουν τις γυναίκες παγκοσμίως. 

Παρότι η αρχισυντάκτρια της Vogue δεν κατονόμασε την Μελάνια Τραμπ στη συνέντευξή της, υπονόησε πως η ίδια νιώθει παθιασμένη όταν παίρνει τη σωστή πολιτική στάση. 

Με πληροφορίες από The Independent

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM