Η Κιμ Καρντάσιαν, που σπανίως προβάλλει το σπίτι της στα social media, αποφάσισε να ξεναγήσει για πρώτη φορά την Vogue στην έπαυλη αξίας 60 εκατ. δολαρίων, απαντώντας ταυτόχρονα σε 73 «αδιάκριτες» ερωτήσεις.

 

Η 38χρονη σταρ, που πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σόλο στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου, άφησε τις κάμερες της Vogue να μπουν στο πολυτελές σπίτι της, το οποίο η ίδια περιγράφει ως «μίνιμαλ μοναστήρι», εξηγώντας πως το μοναδικό design του είναι έμπνευση των Κάνιε Γουέστ και Axel Vervoordt. 

 

 

Στο βίντεο της Vogue, εμφανίζεται και ο Κάνιε, να παίζει με τα τρία παιδιά τους -την 5χρονη North, τον 3 ετών Saint και την ενός έτους Chicago- στην κρεβατοκάμαρα, ο οποίος και λέει διάφορα πειράγματα στην Κιμ όσο εκείνη απαντά στις ερωτήσεις.  

 

 

Σχετικά με το τέταρτο παιδί που περιμένουν, μέσω παρένθετης μητέρας, η Κιμ λέει πως το όνομα δεν μοιάζει σε φιλοσοφία με εκείνο της North, για το οποίο μεγάλο ρόλο έπαιξε η Άννα Γουίντουρ, που της είπε ότι είναι «ιδιοφυές».

 

Η Κιμ έδειξε επίσης τα δώρα που της είχε πάρει ο Κάνιε για τα Χριστούγεννα- κάλτσες Mickey Mouse και Adidas και ακουστικά Apple- και παραδέχθηκε πως αρχικά απογοητεύτηκε αλλά μετά χάρηκε, όταν της αποκάλυψε πως στις αντίστοιχες εταιρίες τής είχε αγοράσει μετοχές. Όπως λέει, ως αντάλλαγμα του δίνει οικονομικές συμβουλές, παρόλο που ο ίδιος της αγνοεί. 

 

Τέλος η Κιμ επέτρεψε στις κάμερες να μπουν στην κρεβατοκάμαρά της, αποκαλύπτοντας εκεί το ένα πράγματα που εύχεται οι άνθρωποι να σταματούσαν να λένε όταν αναφέρονται σε εκείνη. «Εύχομαι να μην εστίαζαν συνεχώς στα οπίσθιά μου», λέει.

 

Δείτε το βίντεο: