Παντρεύονται Κικίλιας - Μπαλατσινού: Η αναγγελία του γάμου

Παντρεύονται Κικίλιας - Μπαλατσινού: Η αναγγελία του γάμου Facebook Twitter
0

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού που προανήγγειλαν και επισήμως, σήμερα, τον γάμο τους στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν», σημειώνεται στη σχετική στήλη της εφημερίδας.

Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής, χωρίς προς το παρόν να έχει ανακοινωθεί ο ναός που θα τελεστεί το μυστήριο. 

Ο βουλευτής της ΝΔ και η γνωστή παρουσιάστρια είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2017 μέσω κοινών γνωστών και το ίδιο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Λίγους μήνες αργότερα μετακόμισαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και έκαναν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους μαζί.

Η αναγγελία του γάμου έρχεται περίπου έναν χρόνο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά.

Δείτε την αναγγελία του γάμου τους:

Παντρεύονται Κικίλιας - Μπαλατσινού: Η αναγγελία του γάμου Facebook Twitter

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας προσκεκλημένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο γάμος θα τελεστεί τον Ιούνιο «σε κάποια ενορία της Αθήνας». Δείτε και το σχετικό απόσπασμα.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM