LIVE!

Πέθανε ο Keith Flint, ο τραγουδιστής των Prodigy

Πέθανε ο Keith Flint, ο τραγουδιστής των Prodigy Facebook Twitter
5

Ο τραγουδιστής των Prodigy, o Κιθ Φλιντ, βρέθηκε νεκρός σήμερα στο σπίτι του, στην Αγγλία. Ο Flint ήταν 49 ετών. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον τραγουδιστή των Prodigy βρήκε νεκρό σπίτι του η αστυνομία ύστερα από ειδοποίηση που υπήρξε για «έναν άνθρωπο σε κρίσιμη κατάσταση». 

Ο θάνατος δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης πως τα κοντινά πρόσωπα του Κιθ Φλιντ έχουν ενημερωθεί για τον θάνατο του.

«Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Brook Hill λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα» δήλωσαν οι Αρχές.

«Φτάσαμε στο σημείο και δυστυχώς ένας 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν ερευνάται ως κάτι ύποπτο», συμπλήρωσαν. 

Oι Prodigy είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Σχηματίστηκαν το 1990 με αρχικά μέλη, εκτός από τον Φλιντ, τον Maxim, τον Leeroy Thornhill και τον Sharky.

Αρχικά ήταν κομμάτι της βρετανικής underground ρέιβ σκηνής των αρχών της δεκαετίας του 1990. Σταδιακά όμως κέρδισαν δημοσιότητα και παγκόσμια αναγνώριση. Θεωρούνται οι «νονοί του ρέιβ».

To single τους, Firestarter, ήταν το τραγούδι με το οποίο βρέθηκαν για πρώτη φορά στην κορυφή των βρετανικών charts και η πρώτη τους διεθνή επιτυχία. 

Έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, ενώ έχουν κερδίσει δύο βραβεία Brit Awards, 5 MTV Europe Music Awards. Υπήρξαν δύο φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy.

Ο Κιθ Φλιντ έγινε ευρέως γνωστός ως ο τραγουδιστής των Prodigy. Δεν έκανε πάντοτε φωνητικά για την μπάντα, στην αρχή ήταν χορευτής και ξεχώριζε για την ακραία πανκ χαρακτηριστική εμφάνιση του για την εποχή.

Γνώρισε τον Liam Howlett όταν έκανε DJ set σε ένα rave κλαμπ στο Baintree. Τo 1996 συμμετείχε για πρώτη φορά στα φωνητικά στο Firestarter.

Ακολούθησε το Breath όπου ανέλαβε τον ρόλο του βασικού τραγουδιστή, κομμάτι που ανέβηκε επίσης στην κορυφή του Billboard.

Τα τελευταία χρόνια ο Flint ασχολιόταν με τις μηχανές και τους αγώνες ταχύτητας. Έπαιρνε μέρος σε διάφορα grand prix ανά τον κόσμο ενώ είχε την δική του ομάδα.

 
 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο άκουσμα τις αυτοκτονίας του Κιθ Φλιντ, σχεδόν όλοι οι Έλληνες φανς σκέφτηκαν το ίδιο – Οι πρώτες αντιδράσεις

 

Πολιτισμός
5

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του: «Την αγαπώ όπως πριν»

Διεθνή / «Τον αγαπoύσα ως γιο, την αγαπώ ως κόρη»: Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του

Ο Robert De Niro δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει πλήρως την τρανς κόρη του, Airyn De Niro, μετά τη συνέντευξή της στο Them όπου μίλησε για τη μετάβασή της και την επιρροή που είχαν στη ζωή της οι μαύρες γυναίκες. «Την αγαπώ όπως πριν», είπε ο ηθοποιός στο Variety.
THE LIFO TEAM
Η Maggie Gyllenhaal αποκαλύπτει: «Η Warner μού είπε ότι δεν μπορώ να βάλω τον Frankenstein να γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Πολιτισμός / «Η Warner απαίτησε ο Frankenstein να μη γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Η Maggie Gyllenhaal αποκάλυψε ότι οι προβολές δοκιμής του «The Bride» οδήγησαν σε παρεμβάσεις της Warner Bros. σχετικά με τη βία και τη σεξουαλική βία στην ταινία, ανοίγοντας συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και τις εμπορικές ανησυχίες ενός μεγάλου στούντιο.
THE LIFO TEAM
Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Διεθνή / Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake προσέφυγε εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας να μπλοκαριστεί η δημοσιοποίηση οκτάωρου βίντεο από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024, επικαλούμενος λόγους ιδιωτικότητας, καθώς αμερικανικά μέσα έχουν καταθέσει αιτήματα πρόσβασης βάσει της νομοθεσίας περί ελευθερίας πληροφόρησης.
THE LIFO TEAM
ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ενδεχομένως απ' τα πιο συμπαθή τους, αλλά και το ορίτζηναλ (chase the devil, https://youtu.be/HHgNeIzHg1E ) καλό είναι :-)Απ' την άλλη κατιτής καλύτερο θα μπορούσαν να έχουν κάνει με τον ύμνο fire: https://youtu.be/RLG1ys2CGcI