Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε τον αστείο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ορλάντο Μπλουμ

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε τον αστείο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ορλάντο Μπλουμ Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ορλάντο Μπλουμ, που όπως φαίνεται ήθελε να είναι άκρως ρομαντικός αλλά τελικά κατάφερε να κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη. 

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για να διαφημίσει το American Idol, όπου ρωτήθηκε για τον πρόσφατο αρραβώνα της με τον ηθοποιό στις 14 Φεβρουαρίου και μίλησε με λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς της ζήτησε να παντρευτούν. 

Όπως εξήγησε είχαν πάει για φαγητό μετά σκόπευαν «να πάνε να δουν λίγη τέχνη», αλλά τελικά κατέληξαν σε ένα ελικόπτερο. 

«Το αστείο είναι πως ήπιαμε σαμπάνια μες στο ελικόπτερο και το κουτί με το δαχτυλίδι ήταν στην τσέπη του, ενώ είχε γράψει σε ένα σημείωμα όλα όσα ήθελε να μου πει. Οπότε ενώ το διαβάζω, ακούω να σπάει το μπουκάλι της σαμπάνιας και γέμισε παντού γυαλιά... Τότε εκείνος πήγε να βγάλει έξω αυτό το κουτί αλλά ήταν τόσο μεγάλο για την τσέπη του παλτό του, που τελικά την έσκισε και ο αγκώνας του μπήκε μες στην σαμπάνια. Στο μεταξύ εγώ έκανα πως δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε γελώντας η Κέιτι Πέρι. 

«Είναι τόσος γλυκός, τα πήγε περίφημα. Όταν προσγειωθήκαμε μας περίμενε όλη η οικογένειά μου, το είχε κανονίσει», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM