Χρυσές Σφαίρες: «Σ' αγαπώ» -Οι διάσημοι που μίλησαν με ενθουσιασμό για την Ελλάδα

Χρυσές Σφαίρες: «Σ' αγαπώ» -Οι διάσημοι που μίλησαν με ενθουσιασμό για την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Για ακόμη μια φορά το Greek Reporter έβαλε το δημοσιογράφο του να ρωτά για την Ελλάδα τους διάσημους στην 76η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, 

Πέρα από τους βραβευθέντες, τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Αλεξάντρ Ντεσπλά, μια σειρά από σταρ του Χόλιγουντ απέτισαν φόρο τιμής στην Ελλάδα με τον δικό τους τρόπο. 

Άλλοι μίλησαν στα ελληνικά, άλλοι μοιράστηκαν μνήμες από την παραμονή τους στην χώρα. 

«Όταν ήμουν παιδί ήξερα όλες τις ιστορίες και όλους τους θεούς», είπε ο Γουίλεμ Νταφόε ο οποίος έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα τόσο ως τουρίστας όσο και ως επαγγελματίας του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.  

O Υπεύθυνος Περιεχομένου του Netflix, ελληνοαμερικανός Τεντ Σαράντος, έκανε εκτενείς δηλώσεις για το μέλλον του δικτύου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα γυριστεί και μια αθηναϊκή εκδοχή του «Casa de Papel», αστειευόμενος απάντησε πως ασκεί πιέσεις για την Σάμο, από όπου κατάγεται. 

Από την πλευρά του ο Ρίκι Μάρτιν είπε πως ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα και πως πραγματικά του λείπει. «Η Ελλάδα είναι καταπληκτική», δήλωσε. 

«Παρακαλώ, ευχαριστώ», είπε η Πενέλοπε Κρουζ ενώ πάνω στο κόκκινο χαλί έμαθε την φράση «Σ' αγαπώ». O Τζεφ Μπρίτζες χάρισε ένα «Γεια σου Ελλάδα» στην κάμερα του Greek Reporter. 

H Σοφία Μίλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το πόσες καλές νέες ταινίες έχουν βγει στις αίθουσες.

 
Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM