Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το «κάτι μπλε» στο γάμο της

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το «κάτι μπλε» στο γάμο της Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι το φόρεμα που είχε φορέσει στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν το «μπλε γούρι» της για τον γάμο. 

Σύμφωνα με μία δημοφιλή δυτική «παράδοση» οι νύφες πρέπει πριν το γάμο τους να έχουν συμπληρώσει μία πολύ προσωπική συλλογή από «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεισμένο και κάτι μπλε». 


Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν είχε δει το βέλο της πριν την ημέρα του γάμου. 

Η Μαρκλ μοιράζεται τις αναμνήσεις της από τον γάμο της χρονιάς στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του ITV, που εξερευνά τον αντίκτυπο της βασίλισσας Ελισάβετ στον πλανήτη.

Όπως αποκαλύπτει η δούκισσα του Σάσσεξ, ένα μικρό κομμάτι από εκείνο το μπλε φόρεμα ήταν ραμμένο στη φόδρα του νυφικού της. Το τυχερό φόρεμα αποτελεί πλέον κομμάτι μιας νέας συλλογής. 

Η τυφλή εμπιστοσύνη στην Clare Waight Keller


Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην σχεδιάστρια της Givenchy, Clare Waight Keller, η Μαρκλ θυμάται πως δεν είχε καν προβάρει το βέλο της, το οποίο αντίκρισε για πρώτη φορά το πρωί του γάμου της. 

Το βέλο ήταν κεντημένο με λουλούδια από τα 53 έθνη της βρετανικής κοινοπολιτείας. 

«Ήξερα ότι θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για τον σύζυγό μου που δεν ήξερε τίποτα και κατενθουσιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι είχα κάνει αυτή την επιλογή για την ημέρα μας». 


«Νομίζω πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια αντίδραση και εκτίμησαν το γεγονός ότι καταλαβαίναμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για μας και τον ρόλο που είχαμε», προσθέτει.


«Είναι όμορφο που το ξαναβλέπω. Είναι όμορφο». 

Η Μέγκαν και Χάρι θα κάνουν το πρώτο μεγάλο τους ταξίδι σε άλλα κράτη της κοινοπολιτείας τον Οκτώβριο, που θα επισκεφθούν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Τόνγκα και τα Φίτζι. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM