Αν ζούσε, θα γινόταν 60 ετών: Συγγενείς και θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον τιμούν τον «Βασιλιά της ποπ»

Αν ζούσε, θα γινόταν 60 ετών: Συγγενείς και θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον τιμούν τον «Βασιλιά της ποπ» Facebook Twitter
0

Εννιά χρόνια μετά τον θάνατο του «βασιλιά της ποπ» τα παιδιά, τα αδέλφια και οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον συγκεντρώθηκαν για να κηρύξουν την έναρξη μιας δημοπρασίας για φιλανθρωπικούς σκοπούς, να παραλάβουν ένα μεταθανάτιο βραβείο και να θυμηθούν όλοι μαζί τον καλλιτέχνη που σαν σήμερα θα γιόρταζε τα 60α του γενέθλια.

Τα παιδιά του, Πάρις και Πρινς Τζάκσον, τα αδέλφια του Τίτο και Τζάκι, ο τραγουδιστής Άσερ και 1.500 καλεσμένοι τους συγκεντρώθηκαν στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν την παράσταση One του φημισμένου Cirque du Soleil. Η παράσταση αυτή βασίζεται στη μουσική από τον δίσκο Thriller του Τζάκσον.

Αν ζούσε, θα γινόταν 60 ετών: Συγγενείς και θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον τιμούν τον «Βασιλιά της ποπ» Facebook Twitter

Ο Μάικλ Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2009 από υπερβολική δόση ενός ισχυρού αναισθητικού φαρμάκου που λάμβανε για να μπορέσει να κοιμηθεί. Ο γιατρός του, Κόνραντ Μάρεϊ, εξέτισε ποινή φυλάκισης δύο ετών επειδή προκάλεσε τον θάνατό του από αμέλεια.

Η Πάρις, 20 ετών και ο Πρινς, 21, παρέλαβαν το Βραβείο του Ιδρύματος Ελίζαμπεθ Τέιλορ για την αντιμετώπιση του AIDS. Η Τέιλορ, που πέθανε το 2011, ήταν στενή φίλη του τραγουδιστή ενώ η Πάρις σήμερα είναι πρέσβειρα του Ιδρύματος.

«Είναι προνόμιο και τιμή να βρίσκομαι εδώ για κάτι για το οποίο ο πατέρας μου μαχόταν με τόσο πάθος», είπε ο Πρινς Τζάκσον.

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον κήρυξαν επίσης την έναρξη της δημοπρασίας για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια διακοσμημένο με ρουμπίνια και διαμάντια το οποίο εκτιμάται ότι θα πιάσει πάνω από 50.000 δολάρια τον Νοέμβριο, όταν θα πουληθεί. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στο Ίδρυμα Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM