Μια γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε, η οποία θεωρούνταν χαμένη, έχει ανακαλυφθεί ξανά. Πολλοί πίστευαν πως το βίντεο, που κόπηκε από την ταινία «Οι Αταίριαστοι» (Τhe Misfits) του Τζον Χιούστον, είχε καταστραφεί, αλλά βρέθηκε σε ένα αρχείο.

 

Ο συγγραφέας Charles Casillo έκανε την ανακάλυψη κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο του »Μέριλιν Μονρόε: Η ιδιωτική ζωή ενός δημόσιου ινδάλματος».

 

Ο Casillo πήρε συνέντευξη από τον Curtice Taylor, γιο του παραγωγού της ταινίας, και έμαθε ότι η κόπια με την σκηνή είναι κλειδωμένη σε ένα συρτάρι από το θάνατο του πατέρα του το 1999.

 

Σε μια ερωτική σκηνή με τον Κλαρκ Γκέιμπλ, η Μονρόε απομακρύνει το σεντόνι, και αφήνει το γυμνό της σώμα να αποκαλυφθεί. Θα ήταν μια από τις πρώτες γυμνές σκηνές μιας τόσο μεγάλης αμερικανίδας ηθοποιού σε μια μεγάλη παραγωγή αν η σκηνή αυτή δεν είχε κοπεί.

 

 

 

Ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον όμως αρνήθηκε να συμπεριλάβει τη γυμνή σκηνή, γιατί αισθάνθηκε ότι ήταν περιττή για την ιστορία.

 

Αλλά ο παραγωγός Φρανκ Τέιλορ πίστεψε τότε ότι θα ήταν κάτι σημαντικό και πρωτοποριακό και τη διέσωσε σε μια κόπια.

 

Το φιλμ γυρίστηκε το 1961 και γράφτηκε από τον τότε σύζυγο της σταρ, Άρθουρ Μίλερ. 

 

Τι θα κάνει ο κάτοχος του υλικού με το βίντεο, είναι κάτι που δεν αποκαλύπτεται και ο ίδιος δεν φέρεται να έχει αποφασίσει αν θα το δημοσιοποιήσει.