Ιρίνα Σάικ: Ζούσα στο Παρίσι με 40 ευρώ την εβδομάδα

Ιρίνα Σάικ: Ζούσα στο Παρίσι με 40 ευρώ την εβδομάδα Facebook Twitter
EPA
1

H Ιρίνα Σάικ έχει πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, αλλά ποτέ δεν μίλησε για τις σχέσεις και απέφευγε όσο μπορούσε κοινές εμφανίσεις με τους συντρόφους της.

«Τη λέμε ιδιωτική ζωή γιατί είναι δική μου. Πέρα από τη δουλειά είμαι ένα φυσιολογικό άτομο και θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι» δήλωσε το σούπερ μόντελ σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις στο ES Magazine.

Γεννημένη στις 6 Ιανουαρίου του 1986 στο Γιεμανζέλινσκ της Ρωσίας όπου και μεγάλωσε όνειρο της δεν ήταν να γίνει διάσημη, ήθελε απλώς να είναι ανεξάρτητη και να μπορεί να βοηθήσει την οικογένειά της.

Ο πατέρας της ήταν ανθρακωρύχος και πέθανε όταν η Ιρίνα ήταν μόλις 14 χρόνων. Η μητέρα της ήταν πιανίστρια και εργάζονταν ως δασκάλα μουσικής. Πριν πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς στο Τσελιαμπίνσκ το 2004, δεν είχε ποτέ φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό μόδας.

Στο Παρίσι έφθασε σε ηλικία των 20 χρόνων, με την εντύπωση ότι θα δουλέψει για κάποιον κατάλογο ρούχων και θα επιστρέψει στο σπίτι της.

«Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις», είπε στο βρετανικό περιοδικό, «δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου».

Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα για την 32χρονη Ιρίνα.

Το μοντέλο μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα.

«Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες», θυμάται.

«Τώρα όταν έρχομαι στο Παρίσι για δουλειά έχω οδηγό που με πηγαινοφέρνει, μένω σε ωραία ξενοδοχεία, όμως οι δυσκολίες που πέρασα στην αρχή με βοήθησαν να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εύκολο ή προφανές», δηλώνει το μοντέλο.

Η Ιρίνα εκμυστηρεύεται ότι στην αρχή της καριέρα της την απέρριπταν λόγω των καμπυλών της.

«Τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ αδύνατα και έκαναν πασαρέλα, ενώ εμένα δεν με επέλεγαν επειδή δεν χωρούσα στα μικρά μεγέθη των ρούχων, είχα πλούσιο στήθος και ελιές στο δέρμα μου», θυμάται... σήμερα όμως είναι από τα κορυφαία μοντέλα της Victoria's Secret.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια