Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία αναρρώνει μετά την επέμβαση, λόγω προβλήματος στο νεφρό και είναι μια χαρά! Κατά την ίδια, η κυρία Τραμπ εμφανίζεται στο Twitter, έχει ήδη εστιάσει στις προτεραιότητες της και απολαμβάνει μέρες ηρεμίας μετά το χειρουργείο της.

 

Όλα καλά, παρατηρούν τα Μέσα του εξωτερικού, μόνο που η Μελάνια Τραμπ είναι εξαφανισμένη από κάμερες και δημόσιες εμφανίσεις για περισσότερες από 20 μέρες. 

 

Η απουσία της μάλιστα είναι τόσο αισθητή που στο Twitter έχει δημιουργηθεί το hashtag #WhereIsMelania?, ακριβώς για να τονίσει την εξαφάνιση της Πρώτης Κυρίας για όλο το προηγούμενο διάστημα. 

 


Η ίδια, ωστόσο, που προφανώς δεν επιθυμούσε ποτέ να γίνει Πρώτη Κυρία, εθεάθη για τελευταία φορά στις 10 Μαίου, συνοδεύομενη από τον σύζυγό της, στην αμερικανική αεροπορική βάση Άντριους. Περίπου 4 μέρες αργότερα, ο Λευκός Οίκος θα ανακοίνωνε ότι η Μελάνια ανάρρωνε από την καταπόνηση του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε για ένα αμελητέο πρόβλημα στα νεφρά.

 

 

 

Το συγκεκριμένο πρόβλημα την κράτησε για περίπου 5 ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, ενώ ως γνωστόν στις 19 του ίδιου μήνα ο Τραμπ την καλωσόρισε και πάλι στον Λευκό Οίκο. Με το γνωστό tweet που έγινε viral επειδή έγραψε ανορθόγραφα το όνομά της... Κατά το τυπικό, τις διαδικασίες και την διευθύντρια επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας, Stephanie Grisham, όλα βαίνουν καλώς, η Μελάνια «αναρρώνει περίφημα και έχει ηθικό ακμαιότατο». Και φυσικά εμφανίζει σχετική δραστηριότητα στο Twitter. Αλλά μέχρι εκεί... 

 

Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η Μελάνια απουσιάζει από τη δημόσια ζωή σχεδόν περισσότερο από τρεις εβδομάδες. Κάτι που κάνει ακόμη και εφημερίδες όπως η Washington Post να παρατηρεί ότι πρόκειται για μία «ασυνήθιστα μακρά απουσία ακόμη και για μία Πρώτη Κυρία που θέλει να ζει τη ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα».

 


Με το ερώτημα για το πού βρίσκεται η σύζυγός του ήρθε αντιμέτωπος και ο Τραμπ μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και ενώ αποχωρούσε από τη Ναυτική Ακαδημία μετά την ετήσια τελετή αποφοίτησης. Ως απάντηση, έδειξε με το δάχτυλο προς ένα παράθυρο του Λευκού Οίκου και απάντησε: «Είναι μια χαρά. Μας βλέπει αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

 

Βέβαια, σύμφωνα με τους φωτογράφους η Μελάνια ούτε φάνηκε ούτε ακούστηκε πουθενά εκείνη τη μέρα...

 

Ας σημειωθεί ότι στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα ένας άλλος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου προοικονόμησε και τη συνέχεια της απουσίας της κυρίας Τραμπ. Όπως είπε «όλες αυτές τις μέρες η Πρώτη Κυρία βρίσκεται σε αλλεπάλληλες συναντήσεις, κάτι, που λόγω και των υποχρεώσεων της θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες». 

 

Για να δώσει τέλος στις φήμες γύρω από τη μακρά απουσία της, η Μελάνια Τραμπ έγραψε χθες το πρώτο της μήνυμα στο Twitter και διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στον Λευκό Οίκο όπου "εργάζεται σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά".

 

«Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν παραπάνω ώρες και μεταδίδουν εικασίες για το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι στον Λευκό Οίκο και "εργάζομαι σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά».

 

 

 

 

Με στοιχεία από thecut.com, Washington Post 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr