Η ιέρεια Μαντόνα, η Ριάνα ανάμεσα στα αρχαιοελληνικά γλυπτά και οι φωτογραφίες μέσα από το Met Gala

Η ιέρεια Μαντόνα, η Ριάνα ανάμεσα στα αρχαιοελληνικά γλυπτά και οι φωτογραφίες μέσα από το Met Gala Facebook Twitter
0

Η Madonna είναι ίσως η μοναδική που θα μπορούσε να «αποτυπώσει» με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του φετινού Met Gala, που στόχο είχε να δημιουργήσει έναν διάλογο ανάμεσα στη μόδα και τα έργα της θρησκευτικής τέχνης. 

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Jean Paul Gaultier, φορώντας στο κεφάλι ένα μαύρο βέλο κι ένα διαμαντένιο στέμμα με σταυρούς.

Η επόμενη εμφάνισή της εντός του Met Gala ήταν εκείνη που απογείωσε την παρουσία της κι έκανε όσους βρέθηκαν εκεί να υποκλιθούν για ακόμη μια φορά στο ταλέντο της. 

Μετά το δείπνο, η Madonna έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και φορώντας έναν μοναστηριακό μανδύα, κατέβηκε τα σκαλιά του Great Hall ενώ πίσω της ακούγονταν καμπάνες να χτυπούν.

Στη συνέχεια ο μανδύας έφυγε και αποκάλυψε ένα λευκό φόρεμα, εμπνευσμένο από την Ιωάννα της Λορένης, με την ίδια να τραγουδά αρχικά το «Like a Prayer», το οποίο ακολούθησε μια εκτέλεση του «Hallelujah». 

Περπατώντας ανάμεσα στο κοινό, ξαφνικά υψώθηκε στον αέρα, κάνοντας το καλύτερο φινάλε στη χθεσινή βραδιά, που είχε θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία». 


Stairway to Heaven! ♥️. #metgala #epic. ? ? #jeannedarc ????#catholicimagination ??? @jpgaultierofficial thank you all who hepled make it happen! ?? @voguemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

With The Light on the Steps of the Met! ??? #jeannedarc #metgala #hallelujah #catholicimagination ??? #heavenly. @guyoseary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Under The Veil...............? #catholicimagination ??? #metgala #drama #heavenly #magic #love ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

I am Here to Serve ???? #catholicimagination #metgala #Jpgaultier #blessed ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

When the ? is happy she Dances! ??????♥️ thank you @jpgaultierofficial #metgala #catholic imagination #heavenlybodies #fashion #religion ?? @mae_couture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Από το κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala πέρασαν τα διασημότερα ονόματα από τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος, ανάμεσά τους η Rihanna που ήταν επίσης οικοδέσποινα της βραδιάς μαζί με τις Amal Clooney και Donatella Versace, η Gigele, η Frances Mcdormand, η Anna Wintour, η Kate Moss, η Lana Del Rey, η Kim Kardashian και η Ariana Grande. 

Η Vogue δημοσίευσε στο Instagram μερικά βίντεο από τις «βόλτες» τους μέσα στο Great Hall, στα οποία όλες τους ποζάρουν και χορεύουν με έντονη θεατρικότητα, αποδεικνύοντας πως το κόκκινο χαλί ήταν απλώς η πρόγευση της φαντασμαγορίας που έλαβε χτες χώρα εντός του Met Gala.

@joansmalls and @doutzen catch the light on their way to cocktails. #metgala Photographed by @cassblackbird

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις

@gisele brings brightness—and environmental goodness—from cocktails to dinner at the #metgala, wearing an ecologically made dress by @versace. Photographed by @cassblackbird

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM