Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Πάμελα Άντερσον θέλει να αλλάξει το σεξ και να σώσει τον ερωτισμό από την ψηφιακή εποχή και τα apps

Η Πάμελα Άντερσον θέλει να αλλάξει το σεξ και να σώσει τον ερωτισμό από την ψηφιακή εποχή και τα apps Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον υπήρξε ίσως το πιο απενοχοποιημένο στερεότυπο του sex symbol στα '90s ως σταρ του Baywatch, αλλά σήμερα προσεγγίζει τον ερωτισμό από μια τελείως διαφορετική προοπτική εκδίδοντας το πρώτο της βιβλίο για την ερωτική ζωή στη ψηφιακή εποχή των apps.

To «Lust for Love: Rekindling Intimacy and Passion in Your Relationship» υπογράφει η Πάμελα μαζί με τον ραβίνο Shmuley Boteach, ο οποίος έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία για την αγάπη και τις σχέσεις.

Το δίδυμο συνεργάστηκε- για πολλούς αναπάντεχα - στη δημιουργία ενός εγχειριδίου που θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να αφήσει τα smartphones και να στρέψει το ενδιαφέρον και πάλι στον έρωτα και τη συντροφικότητα.

Το βιβλίο προτείνει συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να κρατήσει ζωντανή μια ερωτική σχέση. Ενδεικτικά ένα από τα παραδείγματα αναφέρει πως τα ζευγάρια μπορούν να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο στη μέση της ημέρας για να κάνουν σεξ. Επίσης προτείνει να δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια στην εξίσωση και ζητά από τους εραστές να εμπνευστούν από τον ρομαντισμό του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας ή την ποίηση της Αναΐς Νιν.

Η Πάμελα Άντερσον μιλά στο Paper για το βιβλίο και κάνει λόγο για μια αισθησιακή επανάσταση κόντρα στην καταστροφή της σεξουαλικής ζωής με αφοσίωση στον ρομαντισμό. «Να ερωτευθούμε ξανά. Είναι επαναστατικό», λέει και σημειώνει πως κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον ερωτικό του σύντροφο δεδομένο.

Η Πάμελα Άντερσον θέλει να αλλάξει το σεξ και να σώσει τον ερωτισμό από την ψηφιακή εποχή και τα apps Facebook Twitter
Η Πάμελα και ο ραβίνος συν συγγραφέας του βιβλίου

H Πάμελα λέει επίσης πως ο πιστός σύντροφος και όχι η πολυγαμία, είναι η τάση που στηρίζει σήμερα. «Είναι μια πρόκληση, αλλά αξίζει τον κόπο. Φροντίζω να καθαρίζω το τηλέφωνο και τα social media από πειρασμούς. Έχω μόνο τα μάτια για τον εραστή μου», λέει και δηλώνει πως αρνείται εφήμερες σεξουαλικές επαφές.

«Απιστία και ψέματα. Να είστε αρκετά γενναίοι για να είστε ειλικρινείς» απαντά όταν τη ρωτάνε να κατονομάσει την μεγαλύτερη πληγή στις σχέσει σήμερα.

«Το πορνό είναι για αυνανισμό - νομίζω ότι αυτό είναι το πιο ανεκπλήρωτο μέρος του σεξ. Είμαστε όλοι ζόμπι σε τηλέφωνα, υπό επιτήρηση και ακριβώς εκεί που μας θέλουν. Το μπερδεμένο κοπάδι. Κάνετε μια προσπάθεια να επανέλθετε στην κανονική  ζωή. Επιλέξτε να ζήσετε. Μην πέφτετε στις παγίδες. Αντεπιτίθεμαι. Ερωτεύομαι. Είναι επαναστατικό. Τώρα το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Και καταπολεμήστε τα πάντα. Είμαστε ισχυρότεροι όταν είμαστε ζευγάρι», λέει απορρίπτοντας την ψηφιακή πορνογραφία ως τάση.

Πρόσφατα είχε άλλωστε καλέσει τους άντρες να σταματήσουν να βλέπουν πορνογραφικές ταινίες, προειδοποιώντας για τον εθισμό σε αυτές και τις επιπτώσεις που έχει κάτι τέτοιο στην οικογένεια και κυρίως την επόμενη γενιά.

Σε ένα δοκίμιο της στην Wall Street Journal,  η Άντερσον είχε κάνει λόγο για τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού στις ερωτικές ταινίες και ανέφερε  το πόσο «διαβρωτικό» για την ψυχή του ανθρώπου είναι το πορνό.

Ποιο είναι το μυστικό για την τέχνη της αγάπης; Για την Πάμελα είναι το να μαθαίνεις συνεχώς για το άλλο πρόσωπο το οποίο χαρακτηρίζει «μια χώρα των θαυμάτων που αλλάζει κάθε μέρα». «Μάθηση και ανάπτυξη. Ποτέ δεν είναι βαρετό αν συνεχίσεις να μαθαίνεις», λέει.

Η ηθοποιός και vegan ακτιβίστρια ξεκινά εκστρατεία για την προώθηση του βιβλίου της και σκοπεύει με μια σειρά οδηγιών να κερδίσει όσους περισσότερους συμμάχους μπορεί στην ιδιότυπη αυτή ερωτική επανάσταση

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM