Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έφτιαξε σάιτ που τρολάρει το Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα άρθρα lifestyle

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έφτιαξε σάιτ που τρολάρει το Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα άρθρα lifestyle Facebook Twitter
1

Όντας το διασημότερο παιδί- ηθοποιός του Χόλιγουντ και μετά από μερικά ομολογουμένως αντιφατικά βήματα στην καριέρα του, ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποφάσισε να φτιάξει ένα σατιρικό σάιτ που τρολάρει (κυρίως) εκείνο της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το «Bunny Ears», όπως ονομάζεται, είναι ένα σάιτ- παρωδία όλων εκείνων που ασχολούνται με θέματα lifestyle, κουτσομπολιά, συμβουλές ομορφιάς και ευ ζην.

«Είναι αυτό που συνέβη όταν το Goop [σ.σ. το σάιτ της Γκουίνεθ Πάλτροου] συνάντησε το The Onion [σ.σ. σάιτ με ψευδείς, χιουμοριστικές ειδήσεις]», εξηγεί ο 37χρονος ηθοποιός. «Θέλουμε να ανήκει σε αυτά τα σάιτ που περιέχουν θέματα τα οποία υπενθυμίζουν στον κόσμο πως "το ίντερνετ είναι ένα χάλι μαύρο και περίεργο όσο δεν παίρνει, αλλά το λατρεύω"», πρόσθεσε μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. 

Σε συνέντευξή του στο Dazed ρωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί θεωρεί πως ο κόσμος «χρειάζεται» ένα σάιτ όπως το συγκεκριμένο. «Το "χρειάζομαι" είναι βαριά λέξη. Τι χρειαζόμαστε πραγματικά; "Χρειάζομαι" φαγητό. "Χρειάζομαι" νερό. Κανείς δε μας "χρειάζεται". Υπάρχει ένα κενό στην αγορά όλων αυτών των άρθρων περί lifestyle των σελέμπριτι κι εμείς το καλύπτουμε με πλάκα και σάτιρα», λέει ο ηθοποιός για την ιδέα του.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έφτιαξε σάιτ που τρολάρει το Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα άρθρα lifestyle Facebook Twitter
Σε ένα από τα άρθρα, ο ηθοποιός πήρε συνέντευξη από τις μέλισσες που τον τσίμπησαν στην ταινία «My Girl».

Το σάιτ περιλαμβάνει άρθρα με μεγάλη δόση χιούμορ, σάτιρας αλλά και κυνισμού, όπως η υποτιθέμενη συνέντευξη που πήρε ο Μακόλεϊ Κάλκιν από τις μέλισσες που τον είχαν τσιμπήσει στην ταινία «My Girl», συμβουλές διακόσμησης για «τους τρομακτικά καταθλιπτικούς», εγχειρίδιο για αρχάριους «που μετάνιωσαν την αγορά εκείνης της χελώνας», «πώς να προσποιηθείς το θάνατό σου» και άλλα συναφή.


Όσο για το όνομα «Bunny Ears», ο αρχισυντάκτης Shawn DePasquale, εξηγεί: «Ο Μακ φοράει πολύ συχνά αυτιά κουνελιού στην προσωπική του ζωή και είναι μια εικόνα που πολύ εύκολα μπορείς να επικαλεστείς. Στόχος μας είναι να διασκεδάζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τους αναγνώστες μας». «Το μήνυμα που περνάμε είναι ανοίξτε τα αυτιά σας», προσθέτει ο Μακόλεϊ Κάλκιν. 

 

Με πληροφορίες από Guardian και Dazed 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM