Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν πήγε στα Όσκαρ, αλλά έκανε τον πιο περίεργο live σχολιασμό στο Twitter

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν πήγε στα Όσκαρ, αλλά έκανε τον πιο περίεργο live σχολιασμό στο Twitter Facebook Twitter
0

Το «παραλήρημα» του Μακόλεϊ Κάλκιν στο Twitter το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αν και πολλοί κατενθουσιάστηκαν με το περίεργο χιούμορ του γνωστού ηθοποιού. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξεκίνησε δηλώνοντας στο Twitter πως δεν σκοπεύει φέτος να παρακολουθήσει την φετινή τελετή, ωστόσο επιδόθηκε σε έναν μακροσκελή σχολιασμό των βραβείων, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Χάρβει Γουάινστιν και Κέβιν Σπέισι, έκανε προγνωστικά, φωτογραφήθηκε με κοστούμι μέσα στο σπίτι του και προχώρησε επίσης σε ένα μίνι αυτο-τρολάρισμα. 


Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, άρχισε να τουϊτάρει φωτογραφίες του με όλα όσα προτίμησε να κάνει αντί να παρακολουθήσει την τελετή απονομής, όπως να μαγειρέψει, να παίξει κιθάρα, να παίξει με αυτοκινητάκια και βιντεοπαιχνίδια ή να βάψει τα νύχια του. 

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κίνημα #MeToo, αστειευόμενος πως ο 65χρονος Χάρβεϊ Γουάινστιν και ο 58χρονος Κέβιν Σπέισι είχαν σκοπό να έρθουν στα φετινά βραβεία μεταμφιεσμένοι, φορώντας μακριές καμπαρντίνες αλλά πως «τους τσάκωσε η ασφάλεια» και πως ο Κέισι Άφλεκ δεν παραβρέθηκε επειδή «έχει κολλήσει στην δεκαετία του '50».

Ο 37χρονος αναφέρθηκε επίσης στους φετινούς υποψηφίους, σχολιάζοντας τις ταινίες και τους ρόλους του με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. 


Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν δίστασε να αναφερθεί ούτε στην σύντροφό του, Brenda Song γράφοντας πως το το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού θα το πάρει εκείνη ενώ έκανε κι ένα μικρό αυτο-τρολάρισμα, γράφοντας πως για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον συμπεριέλαβαν στο In Memoriam, παρόλο που δεν έχει πεθάνει ακόμα, και πως η Τζένιφερ Λόρενς δεν απαντάει στις κλήσεις του.

Oscars News
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφορεί επιτέλους η ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστή τον David Bowie που κανείς σχεδόν δεν έχει δει

Οθόνες / Κυκλοφορεί ξανά η ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστή τον David Bowie που σχεδόν κανείς δεν έχει δει

Μετά από τρεις δεκαετίες στη λήθη, η ταινία «The Linguini Incident» που βγήκε στα σινεμά το 1992 για να εξαφανιστεί αμέσως σχεδόν κάνει το ντεμπούτο της σε Blu-ray αυτές τις μέρες, πριν μεταφερθεί στις πλατφόρμες streaming.
THE LIFO TEAM
«Πίσω από το χαμόγελό μας, ξέρω ότι μέσα μας κοιμάται ακόμα o φόβος»

Daily / «Πίσω από το χαμόγελό μας ξέρω ότι μέσα μας κοιμάται ακόμα o φόβος»

Το «Bye Bye Tiberias», ένα ονειρικό γενεαλογικό οδοιπορικό στην Παλαιστίνη με κεντρική φιγούρα τη γνωστή Παλαιστίνια ηθοποιό Χιάμ Αμπάς, διάσημη εσχάτως από τον ρόλο της στο «Succession», είναι ένα από τα πιο μελαγχολικά, συγκινητικά αλλά και λυτρωτικά, εν τέλει, ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν πρόσφατα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
all about my mother

Οθόνες / Όλα για τη μητέρα μου: Η πεφωτισμένη, έμμεση αυτοβιογραφία του Αλμοδόβαρ

Το «Όλα για τη μητέρα μου» είναι η πιο ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή ταινία του για την πρώτη, εικοσαετή φάση της καριέρας του, και μια εμπνευσμένη κατάθεση για τον αιώνα που ρίχνει αυλαία.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μπομπ Νιούχαρτ (1929-2024)

Απώλειες / Μπομπ Νιούχαρτ (1929-2024): Ο ταπεινότερος και πιο αξιαγάπητος Αμερικανός κωμικός

Ξεκίνησε ως σταρ της δισκογραφημένης κωμωδίας, εδραιώθηκε στην καρδιά του αμερικανικού κοινού μέσα από τις τηλεοπτικές του σειρές στα '70s και τα '80s, και έφυγε από τη ζωή στα 94 χρόνια του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Anthea Sylbert

Pulp Fiction / Anthea Sylbert (1937-2024): Η πολιτογραφημένη Σκιαθίτισσα ενδυματολόγος του Χόλιγουντ

Η σημαντικότατη Αμερικανίδα ενδυματολόγος του Πολάνσκι και κορυφαίων σκηνοθετών του κινηματογράφου απογοητεύθηκε νωρίς και βρήκε τις ρίζες της μακριά από τη βολή του Χόλιγουντ.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σέλεϊ Ντιβάλ (1949-2024): Η πιο ασυνήθιστη ηθοποιός του αμερικανικού κινηματογράφου

Απώλειες / Σέλεϊ Ντιβάλ (1949-2024): Η πιο ασυνήθιστη ηθοποιός του αμερικανικού κινηματογράφου

Μούσα του Άλτμαν και Όλιβ του Ποπάι, πιο γνωστή ως η γυναίκα που απέφυγε ασθμαίνοντας το τσεκούρι του Νίκολσον στη «Λάμψη» του Κιούμπρικ, η Σέλεϊ Ντιβάλ έγραψε αθόρυβα ιστορία με τα παιδικά προγράμματα που επιμελήθηκε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ