Η Μέγκαν Μαρκλ έπεσε θύμα απαγωγής στο πλαίσιο της «βασιλικής» της εκπαίδευσης

Η Μέγκαν Μαρκλ έπεσε θύμα απαγωγής στο πλαίσιο της «βασιλικής» της εκπαίδευσης Facebook Twitter
0

Εκτός από τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις, τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και την αναγκαία «εκπαίδευση» πάνω στο βασιλικό πρωτόκολλο, η Μέγκαν Μαρκλ χρειάστηκε να εκπαιδευτεί και σε κάτι λιγότερο αριστοκρατικό- την απαγωγή της. 

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα πέρασε δύο ημέρες στην αγγλική εξοχή για να εκπαιδευτεί σε θέματα ασφαλείας και ανάμεσα στις ασκήσεις ήταν και μια σκηνοθετημένη απαγωγή της και η επακόλουθη διάσωσή της από τις ένοπλες δυνάμεις.  

Πρώην αξιωματικός της SAS, της βρετανικής υπηρεσίας ειδικών δυνάμεων αέρος, εξήγησε πως ο λόγος που η άσκηση ήταν τόσο ρεαλιστική και χρησιμοποιήθηκαν κανονικά πυρομαχικά, ήταν για να μάθει έτσι η Μέγκαν Μαρκλ πώς ακούγονται οι «αληθινοί πυροβολισμοί» αν ποτέ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. 

Επιπλέον της έμαθαν πώς να δημιουργεί μια σχέση με τους δυνητικούς απαγωγείς της, κάτι που όπως φαίνεται είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθήσει κανείς να δραπετεύσει. 

Τέλος τα μαθήματα φέρονται να είχαν επίσης στόχο να της μάθουν πώς να αντιδράσει σε χειρότερα σενάρια, όπως αν πυροβοληθεί ένας από τους διασώστες της και πρέπει να υπερασπιστεί η ίδια τον εαυτό της. 

Η βρετανική Express σημειώνει πως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας -ανάμεσά τους και η πριγκίπισσα Νταϊάνα- έχουν περάσει στο παρελθόν ανάλογη εκπαίδευση. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM