Εκτός από τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις, τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και την αναγκαία «εκπαίδευση» πάνω στο βασιλικό πρωτόκολλο, η Μέγκαν Μαρκλ χρειάστηκε να εκπαιδευτεί και σε κάτι λιγότερο αριστοκρατικό- την απαγωγή της. 

 

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα πέρασε δύο ημέρες στην αγγλική εξοχή για να εκπαιδευτεί σε θέματα ασφαλείας και ανάμεσα στις ασκήσεις ήταν και μια σκηνοθετημένη απαγωγή της και η επακόλουθη διάσωσή της από τις ένοπλες δυνάμεις.  

 

Πρώην αξιωματικός της SAS, της βρετανικής υπηρεσίας ειδικών δυνάμεων αέρος, εξήγησε πως ο λόγος που η άσκηση ήταν τόσο ρεαλιστική και χρησιμοποιήθηκαν κανονικά πυρομαχικά, ήταν για να μάθει έτσι η Μέγκαν Μαρκλ πώς ακούγονται οι «αληθινοί πυροβολισμοί» αν ποτέ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. 

 

Επιπλέον της έμαθαν πώς να δημιουργεί μια σχέση με τους δυνητικούς απαγωγείς της, κάτι που όπως φαίνεται είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθήσει κανείς να δραπετεύσει. 

 

Τέλος τα μαθήματα φέρονται να είχαν επίσης στόχο να της μάθουν πώς να αντιδράσει σε χειρότερα σενάρια, όπως αν πυροβοληθεί ένας από τους διασώστες της και πρέπει να υπερασπιστεί η ίδια τον εαυτό της. 

 

Η βρετανική Express σημειώνει πως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας -ανάμεσά τους και η πριγκίπισσα Νταϊάνα- έχουν περάσει στο παρελθόν ανάλογη εκπαίδευση. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr