Η Μέγκαν Μαρκλ έπεσε θύμα απαγωγής στο πλαίσιο της «βασιλικής» της εκπαίδευσης

Η Μέγκαν Μαρκλ έπεσε θύμα απαγωγής στο πλαίσιο της «βασιλικής» της εκπαίδευσης Facebook Twitter
0

Εκτός από τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις, τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και την αναγκαία «εκπαίδευση» πάνω στο βασιλικό πρωτόκολλο, η Μέγκαν Μαρκλ χρειάστηκε να εκπαιδευτεί και σε κάτι λιγότερο αριστοκρατικό- την απαγωγή της. 

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα πέρασε δύο ημέρες στην αγγλική εξοχή για να εκπαιδευτεί σε θέματα ασφαλείας και ανάμεσα στις ασκήσεις ήταν και μια σκηνοθετημένη απαγωγή της και η επακόλουθη διάσωσή της από τις ένοπλες δυνάμεις.  

Πρώην αξιωματικός της SAS, της βρετανικής υπηρεσίας ειδικών δυνάμεων αέρος, εξήγησε πως ο λόγος που η άσκηση ήταν τόσο ρεαλιστική και χρησιμοποιήθηκαν κανονικά πυρομαχικά, ήταν για να μάθει έτσι η Μέγκαν Μαρκλ πώς ακούγονται οι «αληθινοί πυροβολισμοί» αν ποτέ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. 

Επιπλέον της έμαθαν πώς να δημιουργεί μια σχέση με τους δυνητικούς απαγωγείς της, κάτι που όπως φαίνεται είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθήσει κανείς να δραπετεύσει. 

Τέλος τα μαθήματα φέρονται να είχαν επίσης στόχο να της μάθουν πώς να αντιδράσει σε χειρότερα σενάρια, όπως αν πυροβοληθεί ένας από τους διασώστες της και πρέπει να υπερασπιστεί η ίδια τον εαυτό της. 

Η βρετανική Express σημειώνει πως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας -ανάμεσά τους και η πριγκίπισσα Νταϊάνα- έχουν περάσει στο παρελθόν ανάλογη εκπαίδευση. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM