Η Κάιλι Μινόγκ παραδέχεται πως την θλίβει που δεν έγινε μητέρα

Η Κάιλι Μινόγκ παραδέχεται πως την θλίβει που δεν έγινε μητέρα Facebook Twitter
3

Ένα χρόνο μετά την τελευταία της σχέση με τον Τζόσουα Σάζε, που τελείωσε άδοξα παρά τα φιλόδοξα σχέδια για γάμο, η Κάιλι Μινόγκ παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως την θλίβει το ότι δεν έχει παιδιά. 

«Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου. Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ' αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω γι αυτό;», είπε η 49χρονη τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό Sunday Times. 

Σχετικά με το αν θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η Κάιλι λέει: «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές».


Η τραγουδίστρια, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι «Flower» για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν η αδελφή της Ντάνι γέννησε το 2010 τον γιο της. Μάλιστα η Ντάνι, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι «μεγάλη η θλίψη», για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού.

«Είναι μεγάλη η θλίψη γι αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα», δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Πολιτισμός / Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Η νέα συνεργασία της Evian με τον Jeff Koons φέρνει το Balloon Dog σε ροζ και μπλε εκδοχή πάνω σε συλλεκτικές φιάλες still και sparkling water. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: art branding για τραπέζια που θέλουν να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ό,τι είναι.
THE LIFO TEAM
Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Πολιτισμός / Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Το Interieur mit Kindern (Die Geschwister) βρισκόταν από το 1972 στις Βαυαρικές Κρατικές Συλλογές Ζωγραφικής. Τώρα επιστρέφει στους απογόνους του Goldschmidt, μετά την έρευνα που έδειξε ότι η πώλησή του συνδέεται άμεσα με τις διώξεις του ναζιστικού καθεστώτος.
THE LIFO TEAM
Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Πολιτισμός / Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Τα 100 πιο δημοφιλή μουσεία του κόσμου υποδέχθηκαν πάνω από 200 εκατ. επισκέπτες το 2025, όμως το πραγματικό νέο δεν είναι μόνο ότι το Λούβρο έμεινε πρώτο. Είναι ότι η Σεούλ, η Σαγκάη και το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δείχνουν πού μετακινείται σήμερα ο παγκόσμιος πολιτιστικός πυρετός.
THE LIFO TEAM
Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Πολιτισμός / Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Με αφορμή νέα ανοιχτή επιστολή και τη δημόσια πίεση που μεγαλώνει, η υπόθεση της Gelman Collection επιστρέφει όχι μόνο ως θέμα της αγοράς τέχνης, αλλά ως ερώτημα για το ποιος αποφασίζει τελικά για την τύχη μιας εμβληματικής πλευράς της μεξικανικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
THE LIFO TEAM
«Ελπίδα, διορρατικότητα και ανθρωπιά»: ανακοινώθηκε η shortlist του International Booker 2026

Πολιτισμός / «Ελπίδα, διορατικότητα και ανθρωπιά»: ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα των Βραβείων Booker 2026

Η βραχεία λίστα των βραβείωνν Booker φέρνει μαζί έξι βιβλία από πέντε γλώσσες και οκτώ εθνικότητες, σε μια επετειακή χρονιά για το βραβείο, που συμπληρώνει 10 χρόνια στη σημερινή του μορφή.
THE LIFO TEAM
Μια έκθεση στο Λονδίνο φέρνει ξανά στο φως τα queer sex clubs του 90s Λος Άντζελες

Πολιτισμός / Τα χαμένα queer sex clubs του LA επιστρέφουν

Η έκθεση Wonderland του Dean Sameshima στο Soft Opening επιστρέφει σε sex clubs και cruising sites του 90s Λος Άντζελες, όχι για να τα μυθοποιήσει, αλλά για να τα διασώσει ως ίχνη μιας κοινότητας που έζησε μέσα στην ανωνυμία, την επιθυμία και την απώλεια
THE LIFO TEAM
Ο James McAvoy λέει πως το Χόλιγουντ τον έβλεπε συχνά απλώς ως «εκείνον τον Σκοτσέζο

Πολιτισμός / Ο James McAvoy λέει πως το Χόλιγουντ τον έβλεπε συχνά απλώς ως "εκείνον τον Σκοτσέζο"

Με αφορμή το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο James McAvoy μιλά για τη σκοτσέζικη προφορά, τα στερεότυπα της βιομηχανίας και την ανάγκη να ειπωθούν πιο φιλόδοξες ιστορίες για τη Σκωτία.
THE LIFO TEAM
ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Νταλάρας στον επικήδειο για τη Μαρινέλλα: «Δεν πέθανες προχθές, έφυγες, πέταξες πάνω από το Ηρώδειο»

«Για μένα πέθανε η δεύτερη μάνα μου, που με πήρε από παιδί από το χέρι. Καλό ταξίδι μάνα και καλή τύχη όπου και αν πας» εκφώνησε ο Γιώργος Νταλάρας
THE LIFO TEAM
Το Bully του Ye είναι ένας δίσκος για την εποχή της A.I.

Πολιτισμός / Το Bully του Ye είναι ένας δίσκος για την εποχή της A.I.

Ο Ye παρουσίασε το Bully ως άλμπουμ «χωρίς A.I.», όμως η κυκλοφορία του άνοιξε αμέσως μια πολύ μεγαλύτερη συζήτηση: όχι μόνο για το τι ακούμε πια, αλλά και για το ποιον ακούμε, σε μια ποπ εποχή όπου η αυθεντικότητα έχει πάψει να είναι αυτονόητη.
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ

Πολιτισμός / Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στη συντήρηση της μοναδικής ξυλόγλυπτης εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Καστοριά

Η Λίνα Μενδώνη υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία του μνημείου, επισημαίνοντας ότι ο Ναός Αγίου Γεωργίου Ομορφοκκλησιάς αποτελεί βυζαντινό μοναστηριακό ναό που έχει υποστεί φθορές κυρίως από πυρκαγιές κατά την περίοδο της Οθωμανικής κυριαρχίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
δεν κατάλαβα αν το προβλημα της είναι οργανικό ή δεν έχει χρόνο.Αν δεν μπορεί να κάνει ας υιοθετήσει ένα, τόσα κακόμοιρα υπάρχουν στα ιδρύματα.
Ακριβώς! Και αν δεν έχει οργανικό πρόβλημα (που δεν προκύπτει) μπορεί να κάνει δικό της με δωρεά σπέρματος. Λεφτά για να το μεγαλώσει έστω και μόνη έχει (υποθέτω).