«Ποτέ δεν ήμασταν φίλες» -Η Κιμ Κατράλ αναζωπυρώνει την κόντρα για το Sex & the City

«Ποτέ δεν ήμασταν φίλες» -Η Κιμ Κατράλ αναζωπυρώνει την κόντρα για το Sex & the City Facebook Twitter
1

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως δεν πρόκειται να γυριστεί τρίτη ταινία «Sex & the City» επειδή η Κιμ Κατράλ αρνείται να συμμετέχει σε νέο σίκουελ, η ηθοποιός με νέες δηλώσεις αναζωπύρωσε την φημολογούμενη «κόντρα» της με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της.

Η γνωστή σε όλους «Σαμάνθα» αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν πως ποτέ δεν υπήρξε «φίλη» με καμία από τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον, η 61χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Ήμασταν συνάδελφοι, και αυτό ήταν το υγιές επειδή υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή και σχέση και τα προσωπικά. Όλες τους έχουν παιδιά και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, κι από τότε που τελείωσε η σειρά περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω. Το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σειρά και τώρα αυτή έχει τελειώσει».

«Κι αυτό είναι κάτι ακόμα που με στενοχωρεί. που ποτέ κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να σε βρει και να ρωτήσει απλώς "Τι κάνεις;"», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν ήμασταν φίλες» -Η Κιμ Κατράλ αναζωπυρώνει την κόντρα για το Sex & the City Facebook Twitter

Εντύπωση προκαλεί επίσης η δήλωση της Κιμ Κατράλ πως η σειρά ευθύνεται κατά βάθος για το γεγονός πως δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Ήμουν στα σαράντα και μόλις είχαν αρχίσει τα γυρίσματα του Sex and the City και με τον σύζυγό μου Μαρκ Λέβινσον προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί με διάφορους τρόπους κι όλοι το συζητούσαν τότε. Αλλά σκέφτηκε, "Εντάξει, έχεις 19 ώρες καθημερινής δουλειάς στη σειρά. Τα σαββατοκύριακα τελειώνεις Σάββατο πρωί. Και τη Δευτέρα ξεκινάς γυρίσματα ξημερώματα, μέχρι τα μεσάνυχτα. Πώς θα μπορούσα να το κάνω λοιπόν, ειδικά ούσα 40 χρονών; Λέω στον εαυτό μου, δεν νομίζω να γίνει. Κι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που το σκέφτηκα αυτό ξεκάθαρα, πως δεν θα έκανα παιδιά», λέει η ηθοποιός στη συνέντευξή της.

Το νέο απόσπασμα της συνέντευξης έρχεται μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κιμ Κατράλ να είναι ο λόγος που ακυρώθηκε το «Sex & the City 3», λόγω «υπερβολικών απαιτήσεων».

Παρόλο που η ίδια διευκρίνισε μέσω Twitter πως αυτό δεν ισχύει, σχολίασε επίσης πως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα μπορούσε να είναι «πιο ευγενική απέναντί της» όταν απέρριψε τη πρόταση για τρίτη ταινία. Όσο για τον χαρακτηρισμό «ντίβα», σχολίασε: «Τώρα, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι κάπως περίεργο να δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για το "όχι" που λέω επανειλημμένα εδώ και ένα χρόνο. Ποτέ δεν ζήτησα χρήματα, ποτέ δεν ζήτησα κανένα πρότζεκτ- το να με αποκαλούν ντίβα είναι εντελώς γελοίο».

Αναφορικά, τέλος, με τον ρόλο της Σαμάνθα και γιατί απέρριψε την πρόταση, είπε πως ανέκαθεν η επιλογή της ήταν ξεκάθαρη.

«Δεν κάνει για μένα. Είναι μέρος του ότι έγινα 60. Ήταν μια ξεκάθαρη στιγμή, που σκέφτηκα πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θέλω να τα κάνω, τι δεν έχω κάνει ακόμη. Νομίζω πως το Sex and the City ήταν ό,τι καλύτερο όταν προβαλλόταν σαν σειρά και το μπόνους ήταν οι δύο ταινίες. Θυμάμαι καθαρά να παίρνω αυτήν την απόφαση. Πέρυσι τον Δεκέμβριο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και αφορούσε αυτό, αλλά εγώ γνώριζα ακριβώς, το ένιωθα, πως η απάντηση θα ήταν "Ευχαριστώ, αλλά όχι, δεν θα πάρω», κατέληξε η Κιμ Κατράλ. 

Δείτε το νέο απόσπασμα από την συνέντευξή της:

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM