Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις δηλώνουν αποφασισμένοι να μην μεγαλώσουν παιδιά που θα γίνουν «μαλάκες», γιατί όπως λένε «υπάρχουν ήδη αρκετοί τέτοιοι στον κόσμο, δεν χρειάζεται να συνεισφέρουμε σε αυτό». Και για να το πετύχουν αποφάσισαν να ξεκινήσουν την σωστή ανατροφή τους από νωρίς και από μικρές λεπτομέρειες, όπως τα δώρα των Χριστουγέννων.

Οι ηθοποιοί έχουν δύο παιδιά, την τρίχρονη Ουάιατ Ισαμπέλλε και τον ενός έτους Ντιμίτρι Πόρτγουντ, και η Μίλα Κούνις σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα και εξήγησε πώς προέκυψε αυτή η παράδοση και την λογική τους για αυτήν την απόφαση.

«Κατάγομαι από την κομμουνιστική Ρωσία, όπου δε σου επιτρέπεται να είσαι χαρούμενος, οπότε η παράδοση στις γιορτές ήταν "κάτσε φρόνιμη". Όταν έρχεσαι στην Αμερική συνειδητοποιείς πως τα Χριστούγεννα έχουν μια μαγεία. Στη Ρωσία, παλιότερα, ήταν μια πολύ θρησκευτική γιορτή, οπότε δεν τα γιορτάζεις αν δεν είσαι Χριστιανός και δεν πηγαίνεις εκκλησία. Οπότε, εφόσον είμαι Εβραία, σκεφτόμουν "τα Χριστούγεννα δεν είναι για σένα". Στην Αμερική τα Χριστούγεννα είναι για όλους, αγοράσαμε μέχρι και δέντρο. Όσο για την παράδοση, στην οικογένειά μου οποιαδήποτε δικαιολογία για να μαζευόμαστε και να πίνουμε είναι ευπρόσδεκτη. Είτε είναι το Πάσχα, το οποίο δεχθήκαμε πλέον όλοι στο εβραϊκό σπίτι μας, είτε Χριστούγεννα, δεν έχει καμία σημασία. Αλλά με τα παιδιά φτιάχνουμε πια τις δικές μας μικρές παραδόσεις», λέει η ηθοποιός. 

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Στη συνέχεια εξηγεί πως τα παιδιά τα έχουν κακομάθει οι παππούδες τους, γι' αυτό και με τον σύζυγό της, Άστον, αποφάσισαν να θεσπίσουν αυτόν τον νέο κανόνα για τα δώρα των Χριστουγέννων. «Αποφασίσαμε η παράδοσή μας να είναι καθόλου δώρα για τα παιδιά. Φτιάξαμε τον κανόνα φέτος επειδή όταν τα παιδιά είναι μικρότερα από ενός έτους, [τα δώρα] δεν έχουν καμία σημασία. Πέρυσι, όταν γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, η Ουάιατ ήταν δύο ετών και ήταν υπερβολή. Δεν της δώσαμε τίποτα- μόνο ο παππούς και η γιαγιά της. Το παιδί δεν εκτιμά πλέον το ένα δώρο. Δεν έχουν καν ιδέα τι περιμένουν- απλώς περιμένουν πράγματα», εξηγεί η Μίλα. «Είπαμε στους γονείς μας, "Σας εκλιπαρούμε- αν πρέπει να δώσετε κάτι, επιλέξτε ένα δώρο. Αλλιώς, θα προτιμούσαμε να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά, σε ένα νοσοκομείο για παιδιά ή για καταφύγιο για αδέσποτα, ό,τι θέλετε". Αυτή είναι η νέα μας παράδοση», καταλήγει. 

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM
Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM