Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις δηλώνουν αποφασισμένοι να μην μεγαλώσουν παιδιά που θα γίνουν «μαλάκες», γιατί όπως λένε «υπάρχουν ήδη αρκετοί τέτοιοι στον κόσμο, δεν χρειάζεται να συνεισφέρουμε σε αυτό». Και για να το πετύχουν αποφάσισαν να ξεκινήσουν την σωστή ανατροφή τους από νωρίς και από μικρές λεπτομέρειες, όπως τα δώρα των Χριστουγέννων.

Οι ηθοποιοί έχουν δύο παιδιά, την τρίχρονη Ουάιατ Ισαμπέλλε και τον ενός έτους Ντιμίτρι Πόρτγουντ, και η Μίλα Κούνις σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα και εξήγησε πώς προέκυψε αυτή η παράδοση και την λογική τους για αυτήν την απόφαση.

«Κατάγομαι από την κομμουνιστική Ρωσία, όπου δε σου επιτρέπεται να είσαι χαρούμενος, οπότε η παράδοση στις γιορτές ήταν "κάτσε φρόνιμη". Όταν έρχεσαι στην Αμερική συνειδητοποιείς πως τα Χριστούγεννα έχουν μια μαγεία. Στη Ρωσία, παλιότερα, ήταν μια πολύ θρησκευτική γιορτή, οπότε δεν τα γιορτάζεις αν δεν είσαι Χριστιανός και δεν πηγαίνεις εκκλησία. Οπότε, εφόσον είμαι Εβραία, σκεφτόμουν "τα Χριστούγεννα δεν είναι για σένα". Στην Αμερική τα Χριστούγεννα είναι για όλους, αγοράσαμε μέχρι και δέντρο. Όσο για την παράδοση, στην οικογένειά μου οποιαδήποτε δικαιολογία για να μαζευόμαστε και να πίνουμε είναι ευπρόσδεκτη. Είτε είναι το Πάσχα, το οποίο δεχθήκαμε πλέον όλοι στο εβραϊκό σπίτι μας, είτε Χριστούγεννα, δεν έχει καμία σημασία. Αλλά με τα παιδιά φτιάχνουμε πια τις δικές μας μικρές παραδόσεις», λέει η ηθοποιός. 

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δώρο στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Στη συνέχεια εξηγεί πως τα παιδιά τα έχουν κακομάθει οι παππούδες τους, γι' αυτό και με τον σύζυγό της, Άστον, αποφάσισαν να θεσπίσουν αυτόν τον νέο κανόνα για τα δώρα των Χριστουγέννων. «Αποφασίσαμε η παράδοσή μας να είναι καθόλου δώρα για τα παιδιά. Φτιάξαμε τον κανόνα φέτος επειδή όταν τα παιδιά είναι μικρότερα από ενός έτους, [τα δώρα] δεν έχουν καμία σημασία. Πέρυσι, όταν γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, η Ουάιατ ήταν δύο ετών και ήταν υπερβολή. Δεν της δώσαμε τίποτα- μόνο ο παππούς και η γιαγιά της. Το παιδί δεν εκτιμά πλέον το ένα δώρο. Δεν έχουν καν ιδέα τι περιμένουν- απλώς περιμένουν πράγματα», εξηγεί η Μίλα. «Είπαμε στους γονείς μας, "Σας εκλιπαρούμε- αν πρέπει να δώσετε κάτι, επιλέξτε ένα δώρο. Αλλιώς, θα προτιμούσαμε να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά, σε ένα νοσοκομείο για παιδιά ή για καταφύγιο για αδέσποτα, ό,τι θέλετε". Αυτή είναι η νέα μας παράδοση», καταλήγει. 

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM
Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Πολιτισμός / Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Από τα αινιγματικά “ghost” prints του Andy Mattern και τα παραμορφωμένα γυμνά του Bill Brandt μέχρι τη queer ορατότητα της Zanele Muholi και το ψηφιακό άγχος της Tania Franco Klein, η φετινή φωτογραφική έκθεση AIPAD στη Νέα Υόρκη δείχνει μια φωτογραφία πιο σωματική, πιο υβριδική και πιο ανήσυχη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της, η Bonhams ανακοινώνει τέσσερις δημοπρασίες με περισσότερα από 400 αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο της Νταϊάν Κίτον, από ρούχα Ralph Lauren και Thom Browne μέχρι το αρχικό σενάριο του «Annie Hall»
THE LIFO TEAM
Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Πολιτισμός / Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Ο επιφανής συγγραφέας μιλά για την αποδυνάμωση της δημοκρατικής λογικής, την υπεροχή της φτηνής γνώμης απέναντι στο ρεπορτάζ και τη δύναμη των ψηφιακών πλατφορμών να διαμορφώνουν έναν όλο και πιο επιθετικό δημόσιο χώρο.
THE LIFO TEAM
Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Πολιτισμός / Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Με αφορμή τη νέα του ταινία "Στο νησί του Αμρούμ", ο γερμανοτουρκικής καταγωγής σκηνοθέτης μιλά για το ναζιστικό παρελθόν, τη σημερινή σχέση της Γερμανίας με το Ισραήλ και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Πέδρο Σάντσεθ "έχει cojones."
THE LIFO TEAM
Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Πολιτισμός / Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Ο Μάρτιν Σόνγκαουερ δεν είναι από τα ονόματα που λένε πολλά σήμερα έξω από τους κύκλους της ιστορίας της τέχνης. Κι όμως, επηρέασε τον Ντύρερ, τον Μιχαήλ Αγγελο και αργότερα τον Ρέμπραντ. Τώρα, μια μεγάλη έκθεση στο Λούβρο τον επαναφέρει στο προσκήνιο, όχι μόνο ως σπουδαίο χαράκτη και ζωγράφο, αλλά και ως έναν από τους ανθρώπους που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούσαν οι εικόνες στην Ευρώπη
THE LIFO TEAM
Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Πολιτισμός / Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Η έκθεση «Costume Art» του Costume Institute θα παρουσιάσει 25 νέα μανεκέν βασισμένα σε αληθινά σώματα, από ανάπηρα και έγκυα μέχρι πληθωρικά και γερασμένα, σε μια κίνηση που φέρνει μαζί τη γλώσσα της διαφορετικότητας, του body positivity και μια πιο βαθιά αλλαγή στο πώς το μουσείο εκθέτει τη μόδα.
THE LIFO TEAM
Μια νέα έκθεση στο Λονδίνο κοιτάζει κατάματα το γήρας

Πολιτισμός / Έλα να γεράσουμε μαζί: Μια νέα έκθεση κοιτάζει κατάματα το γήρας

Το The Coming of Age, η νέα μεγάλη έκθεση του Wellcome Collection, ανοίγει τη συζήτηση για τη γήρανση πέρα από την ιδέα της παρακμής. Με περισσότερα από 120 έργα και αντικείμενα, από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι την ιστορία της ιατρικής και την ποπ κουλτούρα, η έκθεση επιχειρεί να δει το γήρας ως κοινωνική, πολιτική και βαθιά ανθρώπινη εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Πολιτισμός / Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μυστική κράτησή του στην Κίνα, ο Άι Γουέιγουεϊ θα περάσει 24 ώρες μέσα σε φυσικού μεγέθους ανακατασκευή του κελιού όπου κρατήθηκε για 81 ημέρες το 2011. Το έργο Sewing a Button, που παρουσιάζεται στο Aviva Studios του Μάντσεστερ, είναι το πιο ακραίο και προσωπικό κομμάτι της νέας μεγάλης έκθεσής του, Ai Weiwei: Button Up!
THE LIFO TEAM
Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Πολιτισμός / Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Η Ανίτα Λάσκερ-Βάλφις, μία από τις πιο συγκλονιστικές μορφές της μνήμης του Ολοκαυτώματος, επιστρέφει στο προσκήνιο με αφορμή τα 100 της χρόνια και τη νέα έκδοση του βιβλίου της Inherit the Truth. Η ζωή της δεν είναι μόνο μια μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα, αλλά και μια σκληρή υπενθύμιση ότι η μουσική μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα ως σωτηρία και ως μέρος της κόλασης.
THE LIFO TEAM