«Κοκτέιλ» 5 φαρμάκων είχε πάρει ο Τάιγκερ Γουντς όταν συνελήφθη σε άσχημη κατάσταση

«Κοκτέιλ» 5 φαρμάκων είχε πάρει ο Τάιγκερ Γουντς όταν συνελήφθη σε άσχημη κατάσταση Facebook Twitter
0

Πέντε διαφορετικά φάρμακα είχε στον οργανισμό του ο Τάιγκερ Γουντς, όταν συνελήφθη τον Μάιο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με την υποψία οδήγησης υπό την επήρεια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει το BBC, η ανάλυση ούρων έδειξε ένα μείγμα ισχυρών παυσίπονων, υπνωτικών και αγχολυτικών φαρμάκων, καθώς και THC, που αποτελεί χημικό συστατικό της κάνναβης.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει τα αναλγητικά Vicodin και Dilauid, τα ηρεμιστικά/υπνωτικά Xanax και Ambien, καθώς και Delta-9 carboxy THC. Σημειώνεται πως η φαρμακευτική κάνναβη είναι νόμιμη στη Φλόριντα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν ο Γουντς είχε συνταγές για όλα τα παραπάνω.

Βίντεο από τη σύλληψή του, είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, και σε αυτό εμφανίζεται ο αθλητής σε άσχημη κατάσταση. Οι αστυνομικοί είχαν δει ένα αυτοκίνητο να κινείται περίεργα στην πλευρά του δρόμου με τα φώτα των φρένων να αναβοσβήνουν και δύο σκασμένα λάστιχα.

Το βίντεο έδειχνε τους αξιωματικούς να προσεγγίζουν το αυτοκίνητο και από αυτό να βγαίνει ο Γουντς, ο οποίος είναι σε κακή κατάσταση και δεν ήξερε καν πού βρισκόταν. Το πλάνο δείχνει επίσης ότι ο Γουντς σκοντάφτει μετά από μια δοκιμασία ελέγχου που υποβάλλεται πριν από τη σύλληψή του. Ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για τη κράτηση, είπε ότι ο παίκτης του γκολφ ήταν ανίκανος να περπατήσει μόνος του και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Ωστόσο το αλκοτέστ είχε καταγράψει ποσοστό αλκοόλ αίματος 0,00% και ο Γουντς είχε ανακοινώσει αργότερα πως η κατάστασή του προκλήθηκε από συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Μετά τη σύλληψή του, ο διάσημος αθλητής του γκολφ, προσέφυγε σε «επαγγελματική βοήθεια» για θεραπεία, και είπε πως ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα με στόχο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την αλόγιστη χρήση φαρμάκων.

«Πρόσφατα, προσπαθούσα μόνος μου να αντιμετωπίσω τον πόνο στην πλάτη και τις διαταραχές στον ύπνο, μεταξύ αυτών και αϋπνία, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος να το κάνω χωρίς ιατρική καθοδήγηση», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρωταθλητής του γκολφ, ο οποίος αναρρώνει από εγχείρηση στην πλάτη.

Όσον αφορά την κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια, ο Γουντς δήλωσε αθώος. Τώρα αναμένεται να δεχθεί μία μικρότερη κατηγορία για ασυνείδητη οδήγηση και να μπει σε πρόγραμμα επιτήρησης για 12 μήνες, σύμφωνα με το BBC.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM