Ακόμη ένας χωρισμός στο Χόλιγουντ - Ο Chris Pratt και η Anna Faris ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

Ακόμη ένας χωρισμός στο Χόλιγουντ - Ο Chris Pratt και η Anna Faris ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους Facebook Twitter
0

Ακόμη ένα διαζύγιο στο Χόλιγουντ, καθώς οι ηθοποιοί Chris Pratt και Anna Faris αποφάσισαν μετά από 8 χρόνια γάμου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ρομαντικής κωμωδίας «Take me home tonight», γνωστοποίησε ότι οι προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους απέτυχαν.

«Προσπαθήσαμε σκληρά για μεγάλο διάστημα, και είμαστε στ' αλήθεια απογοητευμένοι» έγραψε ο Pratt στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βράδυ της Κυριακής.

Ο Pratt (38) και η Faris (40), παντρεύτηκαν το 2009 και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Τζακ.

Ακόμη ένας χωρισμός στο Χόλιγουντ - Ο Chris Pratt και η Anna Faris ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους Facebook Twitter

«Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πολύ και για το καλό του θα θέλαμε να κρατήσουμε την διαδικασία όσο πιο ιδιωτική γίνεται και να προχωρήσουμε μπροστά» τονίζεται στην ανακοίνωση που δημοσίευσε ο ηθοποιός , ενώ επισημαίνεται ακόμη ότι οι δυο τους συνεχίζουν να τρέφουν τον βαθύτερο σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM