Τραγικός θάνατος για κασκαντέρ του «Walking Dead» την ώρα των γυρισμάτων

Τραγικός θάνατος για κασκαντέρ του «Walking Dead» την ώρα των γυρισμάτων Facebook Twitter
0

 

Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του ο John Bernecker, ένας κασκαντέρ που τραυματίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «The Walking Dead».

Ο  Bernecker άφησε την τελευταία του πνοή στο ιατρικό κέντρο της Ατλάντα το βράδυ της Τετάρτης όπου και μεταφέρθηκε ύστερα από πτώση που είχε από ύψος περίπου 8 μέτρων σε τσιμεντένιο δάπεδο

Το AMC, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που βρίσκεται πίσω από το Walking Dead, εξέφρασε τη θλίψη του μετά το ατύχημα στο πλατό του John Bernecker, «ενός ταλαντούχου κασκαντέρ του Walking Dead και πολλών άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι μετά από τραγικό ατύχημα».

Όπως, μάλιστα, ανακοινώθηκε, τα γυρίστηκα της 8ης σεζόν διακόπηκαν προσωρινά λόγω της τραγωδίας.

Ο Bernecker είναι βετεράνος κασκαντέρ και χορογράφος σκηνών μάχης. Σύμφωνα με την σελίδα του στο IMDB, έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες όπως π.χ. τα «Hunger Games», το «Logan» και το «Olympus Has Fallen» κ.α.

Το Walking Dead πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες τον Οκτώβριο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM