H Rose McGowan καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από διευθυντή κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ

H Rose McGowan καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από διευθυντή κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Rose McGowan κατήγγειλε μέσω twitter ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από διευθυντικό στέλεχος κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ, τον οποίο ωστόσο δεν κατονομάζει.

Χρησιμοποιώντας το #WhyWomenDon'tReport -hashtag που δημιουργήθηκε στα social media με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Ντόναλντ Τράμπ και έχει δώσει βήμα σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν για τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί-, η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τη δική της τραυματική εμπειρία.

Η McGowan κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και μάλιστα πως μία γυναίκα δικηγόρος της συνέστησε να μην καταθέσει αγωγή επειδή έχει παίξει σε ερωτική σκηνή και θα έχανε την υπόθεση.

Η ηθοποιός που έγινε κυρίως γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά «Charmed», αλλά και για το ρόλο της στην ταινία «Planet Terror» του Robert Rodriguez, υποστήριξε μάλιστα ότι ο πρώην σύντροφός της πούλησε την ταινία που είχαν κάνει μαζί στο βιαστή της.

Παλαιότερα, η McGowan είχε αφήσει ξανά να εννοηθεί ότι έχει πέσει θύμα βιασμού, σχολιάζοντας τις κατηγορίες κατά του Bill Cosby και γράφοντας ότι «έχει συμβεί και σε μένα».

Το ίδιο έπραξε και τον περασμένο Σεπτέμβριο απαντώντας στον αμφιλεγόμενο blogger Perez Hilton με τη φράση «ξέρω τι είναι ο βιασμός».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM