Update: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Update: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ Facebook Twitter
2

Update:Με ψήφους 155 υπέρ, 104 κατά και έναν που δήλωσε παρών, ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο του υπουργείου Επικρατείας για τη ΝΕΡΙΤ.


Προηγούμενη ανάρτηση:

Για αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης έκανε λόγο ο Παντελής Καψής από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση που διεξάγεται στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ. Ο αρμόδιος υπουργός είπε ότι την Δευτέρα θα βγουν οι προκηρύξεις για την πρόσληψη 2.000 ατόμων για τον μεταβατικό φορέα της Δ.Τ. με τους πρώτους 500 να προσλαμβάνονται άμεσα και τους άλλους 1.500 να προσλαμβάνονται όταν εκκενωθεί η ΕΡΤ και εκπέμψει από εκεί η τηλεόραση το πρόγραμμα της.

Οι συμβάσεις θα είναι δίμηνες και θα ανανεώνονται μέχρι να εκπέμψει ο νέος φορέας.

Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του κ. Καψή και του κ. Τσίπρα, όπως φαίνεται και από τα video.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια