Τζόντι Φόστερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ για τον νέο κύκλο του «True Detective»

Τζόντι Φόρτερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ για τον νέο κύκλο του «True Detective» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Τζόντι Φόστερ πρωταγωνιστεί στον νέο κύκλο του «True Detective: Night Country».

«Κάποιοι έρχονται στην Αλάσκα για να αποδράσουν, για να ξεφύγουν από κάτι. Κάποιοι έρχονται εδώ αναζητώντας κάτι. Κάποιες φορές το βρίσκουν εδώ» λέει η Τζόντι Φόστερ ανοίγοντας το νέο teaser για το «True Detective: Night Country», τον τελευταίο κύκλο του franchise του HBO.

Στην επερχόμενη σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και στο Max μέσα στο 2023, η Τζόντι Φόστερ πρωταγωνιστεί ως ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς και συνεργάζεται με την ντετέκτιβ Εβαντζελίν Ναβάρο (που υποδύεται η Κάλι Ρέις) προκειμένου να ερευνήσουν τη μυστηριώδη υπόθεση έξι ανδρών που εξαφανίστηκαν στην παγωμένη, σκοτεινή έρημο της Αλάσκας, αφήνοντας πίσω τους μόνο τις παγωμένες μπότες τους.

Τον νέο κύκλο σκηνοθετεί η Μεξικανή Ίσα Λόπεζ, η οποία υπογράφει και το σενάριο και την παραγωγή της σειράς. Η Τζόντι Φόστερ εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και εκτελεστική παραγωγός της σειράς.

Στο σενάριο της σειράς αναφέρεται ότι «Όταν πέφτει η μακρά χειμωνιάτικη νύχτα στο Ένις της Αλάσκας, οι έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος. Για να λύσουν την υπόθεση, οι ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς και Εβαντζελίν Ναβάρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν στις στοιχειωμένες αλήθειες που βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον πάγο».

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζον Χοκς, Κρίστοφερ Έκλεστον και Φιόνα Σόου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM