Τίτλοι τέλους για το Amagi Radio

Τίτλοι τέλους για το Amagi Radio Facebook Twitter
0

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο Amagi Radio, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της συνιδρύτριας του, Μαρίας Τσάκος.

 

Την είδηση έκανε γνωστή ο συνιδρυτής του Amagi, Κυριάκος Αθανασιάδης, με ανάρτησή του στα social media. Στην ανάρτησή του ο συγγραφέας κάνει μια αναδρομή στα πρώτα βήματα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά και στη Μαρία Τσάκος.

 

O Amagi Radio ιδρύθηκε το 2012, δοκιμαστικά εξέπεμψε στις 31 Αυγούστου εκείνης της χρονιάς και «επίσημα» στις 15 Οκτωβρίου. Ο πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός είχε την έδρα του στην Αθήνα, αλλά και στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

«Δυο λόγια μόνο για μένα, αν επιτρέπεται, σήμερα που ο σταθμός κλείνει και είναι σαν να μου ξεκολλάς ένα κομμάτι από τη σάρκα μου, και κάτι που δεν θα μπορέσω να το ξεχάσω -- αν και (τι παράδοξο) χωρίς να νιώθω λύπη: μόνο αυτό το κενό. Αλλά όλοι μας το έχουμε πάντα αυτό το κενό μέσα μας. Απλώς κάποιες φορές μεγαλώνει λίγο παραπάνω, και βουίζει», γράφει ο Κυριάκος Αθανασιάδης στην ανάρτησή του.

«Η Μαρία, παρά τα πολλά, πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε διαρκώς, έδωσε τα πάντα στον σταθμό από την πρώτη στιγμή, από όταν έψαχνε για το πιο κατάλληλο σπίτι στα Εξάρχεια (εκείνο το σπίτι, εντέλει, με τις γάτες του γείτονα), και τον κράτησε πάντα στην πρώτη θέση -- με διαφορά. Αυτό που έχει καταφέρει δεν έχει όμοιό του, ούτε θα έχει ποτέ. Και μπροστά στον δικό της χαμό, το κλείσιμο του ραδιοφώνου δεν αξίζει να μας λυπεί περισσότερο από καθόλου. Το ραδιόφωνο θα κλείσει λοιπόν, δεν γίνεται αλλιώς», γράφει ο Κυριάκος Αθανασιάδης, αναφερόμενος στη Μαρία Τσάκος.Παράλληλα ο συγγραφέας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους παραγωγούς του σταθμού, τους τεχνικούς και τους ακροατές «
που είχαμε την τύχη να συναντηθούμε έτσι, στα καλά καθούμενα. Και να μείνουμε μαζί», γράφει και καταλήγει: «Ευχαριστούμε για την ακρόαση».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ