Το «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» έγινε σειρά με πρωταγωνίστρια την ‘Μίσσαντεϊ’ του Game of Thrones (τρέιλερ)

Το «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» έγινε σειρά με πρωταγωνίστρια την ‘Μίσσαντεϊ’ του Game of Thrones (τρέιλερ) Facebook Twitter
0

Όταν ο χαρακτήρας της Μίσσαντεϊ θυσιάστηκε στον τελευταίο κύκλο του "Game of Thrones", το τηλεοπτικό κοινό δεν φανταζόταν μια τόσο γρήγορη «ανάσταση», και μάλιστα με τη μορφή της ηρωίδας ρομαντικής κομεντί. Να όμως που δυο μήνες μόλις αργότερα, η Νάταλι Εμάνουελ βρίσκεται στον κεντρικό ρόλο της νέας εκδοχής της δημοφιλέστατης ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», 25 χρόνια μετά την αυθεντική ταινία.

Η επίσημη σύνοψη για τη νέα τηλεοπτική σειρά αναφέρει τα εξής:

«Η Μάγια (Νάταλι Εμάνουελ), η νεαρή διευθύντρια επικοινωνίας της καμπάνιας μιας πολιτικού από τη Νέα Υόρκη, δέχεται μια πρόσκληση για τον γάμο μιας φίλης της από το κολέγιο που πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο και αποφασίζει να αφήσει πίσω την επαγγελματική και προσωπική της ζωή για να επανασυνδεθεί με παλιούς φίλους. Νέες σχέσεις δημιουργούνται, πολιτικά σκάνδαλα αποκαλύπτονται, η κοινωνική ζωή του Λονδίνου διακωμωδείται και βέβαια μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν φυσικά τέσσερις γάμοι...και μια κηδεία».

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, στη σειρά, η προβολή της οποίας ξεκινά στις 31 Ιουλίου, κάνει την εμφάνισή της και η Άντι Μακ Ντάουελ, τονίζοντας τον (όποιο) σύνδεσμο της νέας αυτής τηλεοπτικής βερσιόν που δημιούργησε η κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια Μίντι Κάρλινγκ με την ταινία του Μάικ Νιούελ.

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM