Stranger Things: Βγήκε το πρώτο teaser της τελευταίας σεζόν

Stranger Things: Βγήκε το πρώτο teaser της τελευταίας σεζόν παρά την αναβολή της Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Την ώρα που οι απεργίες των SAG-AFTRA και WGA παραλύουν το Χόλιγουντ, το πρώτο teaser του «Stranger Things» εμφανίστηκε σαν κεραυνός εν αιθρία. 

Στο teaser βίντεο των 12 δευτερολέπτων για το «Stranger Things» στο Netflix φαίνεται κατεστραμμένο ένα μέρος του Starcourt Mall, του εμπορικού κέντρου που διαδραματίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της 3ης σεζόν. 

Πάντως, παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε το παραπάνω teaser, τα επεισόδια της 5ης σεζόν αναμένεται να αργήσουν, αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν. 

Συγκεκριμένα, μέχρι να λυθεί το θέμα των απεργιών και να καλυφθούν οι ανάγκες των σεναριογράφων και ηθοποιών, το Stranger Things 5 παραμένει στον πάγο επ'αόριστον. 

Όπως είναι λογικό, το βίντεο έγινε viral, καθώς οι φανατικοί θαυμαστές άρχισαν να ρωτάνε μανιωδώς πότε θα δουν την τελευταία σεζόν στις οθόνες τους. 

Σημειώνεται, ότι το βίντεο αναδημοσίευσε και η σελίδα «Netflix Greece», συνοδευόμενο από τη λεζάντα «δεν κρατιόμαστε λέμε». 


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM