Στις Νήσους Φερόες έφτιαξαν τον τάφο του Τζέιμς Μποντ

Στα νησιά Φερόε έφτιαξαν τον τάφο του Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Όπως γνωρίζει ήδη όποιος έχει δει το No Time to Die, οι Νήσοι Φερόες αποτελούν ένα καταραμένο μέρος για τον τελευταίο Τζέιμς Μποντ.

Το νησί Καλσόι αποτέλεσε ένα απόλυτα λογικό σημείο για το συγκλονιστικό φινάλε της ταινίας με τα κύματα, τους δραματικούς σχηματισμούς των βράχων και το άγριο τοπίο που ταιριάζει σε αυτόν τον κινηματογραφικό ήρωα.

Για να τιμήσει τον εμβληματικό ρόλο του νησιού στο «No Time to Die», η κυβέρνηση των Φερόε τοποθέτησε μια ταφόπλακα αφιερωμένη στον σπουδαιότερο κινηματογραφικό πράκτορα.

Η πέτρα, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της τοπικής κυβέρνησης, στέκεται δίπλα στον εκπληκτικό φάρο Καλλού και γράφει: «Στη μνήμη του Τζέιμς Μποντ, 1962–2021».

Η ταφόπλακα του Μποντ στο νησί αποτελεί φυσικά μία τουριστική ατρακσιόν και οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε μια περιήγηση στα «αξιοθέατα του Τζέιμς Μποντ», εκεί δηλαδή που έγιναν αρκετά από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας «No Time to Die».

Τα εισιτήρια για την περιοδεία με θέμα τον Μποντ ξεκινούν από 2.800 κορώνες Δανίας δηλαδή 414 δολάρια ανά άτομο.

Με πληροφορίες του TimeOut/Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM