Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου (τελικά) κέρδισε και φέτος [ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ]

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου (τελικά) κέρδισε και φέτος [ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Instagram
0

Μπορεί η Ιταλία να πήρε το έπαθλο μετά από αμέτρητες συμμετοχές στην Eurovision. Μπορεί η Ελβετία και η Γαλλία να αισθάνθηκαν μία ψυχρολουσία με το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Ελλάδα με τη Stefania να χάρηκε που πήρε μία θέση στη δεκάδα - που είχε να μπει από το 2013- αλλά και η θέση της Κύπρου να ικανοποίησε μόνο όσους συγκεντρώνονταν έξω από το ΡΙΚ κατά καιρούς για να διαμαρτυρηθούν για τα «δεινά και ανίερα» που πρέσβευε το «El Diablo» αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι η Mrs. Eurovision.

2005 νικήτρια με το «My Number One». 16 χρόνια μετά επανέλαβε τον άθλο της. Ξαναπαρουσίασε το ίδιο τραγούδι, την ίδια χορογραφία, με ένα αρκετά διαφορετικό φόρεμα - αλλά το ίδιο λαμπερό- από την ταράτσα του New York Hotel αυτή τη φορά, αλλά με το ίδιο πάθος.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τα καλύτερα σχόλια. Η ίδια ανάρτησε το σχετικό βίντεο αλλά και φωτογραφίες με τους συνεργάτες της από την εμφάνισή της ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον Φωκά Ευαγγελινό για το χορευτικό τους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM