«Σουρεαλιστικό»: Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο τους και μίλησε στα παιδιά

Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μιας οικογένειας Facebook Twitter
0

Η οικογένεια της Άλισον Γουέμπ, στο Warwickshire της Βρετανίας, δεν ήξερε ποιος διάσημος θα προσγειωνόταν με ελικόπτερο στην αυλή της. 

Το μόνο που της είχαν πει από την αρμόδια υπηρεσία ήταν πως ένας VIP είχε «ξεμείνει από χρόνο» και χρειαζόταν να προσγειωθεί στο οικόπεδό της, καθώς το κοντινό αεροδρόμιο του Coventry ήταν προσωρινά κλειστό.

Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μιας οικογένειας Facebook Twitter
Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μιας οικογένειας Facebook Twitter

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν κουλ για τα παιδιά να δουν το ελικόπτερο να προσγειώνεται στον κήπο», δήλωσε η κα Γουέμπ στο BBC. Και ξαφνικά, είδαν να βγαίνει από το ελικόπτερο ο πασίγνωστος χολιγουντιανός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς ταινιών Mission Impossible, ο Τομ Κρουζ. «Πήγε αμέσως στα παιδιά για να τους πιάσει κουβέντα. Μετά πλησίασε, μας άγγιξε με τον αγκώνα στους αγκώνες και είπε "σας ευχαριστώ πάρα πολύ"».

«Μετά είπε πως, αν ήθελαν, τα παιδιά μπορούσαν να ανέβουν στο ελικόπτερο». Και όχι απλώς ανέβηκαν, αλλά έκαναν και μία μικρή βόλτα με τον πιλότο, όσο το Τομ Κρουζ είχε μία μικρή σύσκεψη. «Ήταν μία εκπληκτική ημέρα. Ήταν σουρεαλιστικό, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνέβη». 

Mission Impossible: Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μιας οικογένειας Facebook Twitter

Ο αστέρας του κινηματογράφου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Birmingham για γυρίσματα στο Grand Central με την συμπρωταγωνίστριά του Χείλι Άτγουελ. Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής είδαν τον 59χρονο Κρουζ και την Άτγουελ να επαναλαμβάνουν τις σκηνές στο εμπορικό κέντρο του σταθμού. 

Περιοχή στο κέντρο της πόλης έκλεισε μάλιστα από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη, για τις ανάγκες του φιλμ Mission: Impossible 7.

Οι κυλιόμενες σκάλες έκλεισαν και φρουροί στάθηκαν στο ισόγειο. Το Σάββατο, ο Κρουζ βρέθηκε σε ένα ινδικό εστιατόριο και ακολούθησε καταιγισμός από αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media. Κάποιοι αμφισβήτησαν πως ήταν όντως ο Κρουζ και διέσπειραν την θεωρία συνωμοσίας πως επρόκειτο για σωσία. Ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου Asha's πάντως διέλυσε τις φήμες: «Ερχόμουν για να ελέγξω ότι όλα ήταν καλά. Ήμουν δίπλα του και ξέρω ότι ήταν ο Τομ Κρουζ», δήλωσε στο BBC. 

Η έβδομη ταινία του franchise, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2022. 

Με πληροφορίες από BBC

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM