Μια από τις ευχάριστες στατιστικές του χρόνου στα Blogs της μόδας και στις συζητήσεις στα γραφεία των περιοδικών, είναι αυτή που αφορά τις προτιμήσεις των διευθυντών των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών μόδας για το ισχυρό τεύχος του Σεπτεμβρίου. Με την ταινία September's Issue να ενδυναμώνει τον μύθο αυτού του τεύχους, καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα για την φετινή επέλαση:


* Η Κειτ Μος προφανώς παραμένει η πιο ευπώλητη. Πέντε εξώφυλλα έχει αυτό το μήνα στο Another Magazine, V, W, Vogue Russia και Vogue Italia.

* Σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι διευθυντές οφείλουν να είναι ιδιαίτερα ευφευρετικοί. Ετσι το Love θα κυκλοφορήσει με τέσσερα εξώφυλλα, και αντίστοιχα διαφορετικά logo σχεδιασμένα από τον σούπερ εικαστικό Χιρστ, ενώ με 3 διαφορετικά εξώφυλλα έρχεται και η Vogue Italia.

* Η Καρίν Ρόιτφελντ της γαλλικής Vogue. Παραμένει πιστή στις εμμονές της. Βάζει στο εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου την Λάρα Στόουν, αλλά όχι όπως την ξέραμε. Η ξανθιά που θυμίζει απελπιστικά πιστά την Μπριζίτ Μπαρντό, εμφανίζεται τώρα καστανή και με φρύδια...


Το be continued...

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr