To πρώτο tweet του Charlie Hebdo μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του 2015

To πρώτο tweet του Charlie Hebdo μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του 2015 Facebook Twitter
0

«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ...»: Με αυτή την ανάρτηση, η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo επέστρεψε σήμερα στο twitter μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015.


«Έπειτα από μια τεχνική βλάβη, πέρα από τον έλεγχό μας, τον Ιανουάριο του 2015, η παρουσία μας στο Twitter διεκόπη προσωρινά», ανέφερε η ανάρτηση της εφημερίδας, που συνοδεύεται με ένα σκίτσο, όπου ένα περιστέρι, του ίδιου χρώματος με το πτηνό του λογότυπου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πετά κουτσουλώντας μνημεία του Παρισιού.


Το τελευταίο tweet του Charlie Hebdo αναρτήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2015, την μέρα της τζιχαντιστικής επίθεσης στα κεντρικά γραφεία του εντύπου στο Παρίσι που είχε αποτέλεσμα 12 συντάκτες και εργαζόμενοι της εφημερίδας να χάσουν τη ζωή τους.

Το σκίτσο ήταν του σκιτσογράφου Ονορέ ο οποίος σκοτώθηκε στην επίθεση μαζί με άλλους εμβληματικούς συντάκτες και σκιτσογράφους της εφημερίδας, όπως τους Βολίνσκι, Καμπί, Σαρμπ και Τινιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM