Πρώτα στο Netflix και μετά στο AMC το σίκουελ του Breaking Bad

Πρώτα στο Netflix και μετά στο AMC το σίκουελ του Breaking Bad Facebook Twitter
0

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το Netflix να προβάλει πρώτο το σίκουελ του Breaking Bad και το AMC να ακολουθεί. 

Βαρύ πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το σίκουελ του Breaking Bad, με τις πληροφορίες γι αυτό να δίνονται με το σταγονόμετρο.

Παρότι δεν επιβεβαιώθηκε, φαίνεται πως το Netflix θα προβάλει πρώτο το σίκουελ της σειράς και το AMC θα ακολουθήσει, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα είναι ταινία ή σειρά.

Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, οι ρόλοι των δύο δικτύων θα έχουν αντιστραφεί. 

Υπενθυμίζεται πως η βραβευμένη σειρά ξεκίνησε αρχικά να προβάλλεται από το AMC και αργότερα έγινε διαθέσιμη για streaming από το Netflix.

Τον ρόλο του Netflix στην καθιέρωση της σειράς είχε αναγνωρίσει και ο δημιουργός της Vince Gilligan στα βραβεία Emmy το 2013.

«Νομίζω πως το Netflix μας κράτησε στον αέρα», είχε πει τότε.

«Όχι απλά στεκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως η σειρά μας δεν θα προχωρούσε πέρα από τη δεύτερη σεζόν. Μιλάμε για μια νέα εποχή στην τηλεόραση και είμαστε πολύ τυχεροί που αποκομίσαμε τα οφέλη.»

Toν Νοέμβριο ο ηθοποιός Bryan Cranston επιβεβαίωσε πως το σίκουελ θα γυριστεί, ωστόσο είπε πως δεν έχει δει το σενάριο.

Την ίδια εποχή έγινε λόγος για τα γυρίσματα ταινίας με τίτλο Greenbriar στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού, με αρκετούς να υποψιάζονται πως ήταν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Παράλληλα, έχει ειπωθεί πως σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο Vince Gilligan, συνδημιουργός και παραγωγός και του "spin off", Better Call Saul.

Οι παραγωγοί Mark Johnson και Melissa Bernstein που δούλεψαν μαζί του, τόσο στο Breaking Bad όσο και στο Better Call Saul, θεωρείται βέβαιο πως συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Με πληροφορίες από Deadline/Insider

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM