ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Peaky Blinders: Η οικογένεια Σέλμπι θέλει εσύ να εκτελέσεις κάποιες εντολές της

Peaky Blinders: Η οικογένεια Σέλμπι θέλει εσύ να εκτελέσεις κάποιες εντολές της Facebook Twitter
imdb
0

Οι παραγωγοί του Peaky Blinders, λίγο πριν την προβολή της έκτης σεζόν έχουν ετοιμάσει έναν έξυπνο διαγωνισμό για τους φανς της σειράς.

Η τηλεοπτική παραγωγή του BBC, που προβάλλεται και στο Netflix, επιστρέφει για μια τελευταία σεζόν φέτος και οι λάτρεις της σειράς έχουν τώρα την ευκαιρία να εκτελέσουν μια σειρά από εντολές από τους πρωταγωνιστές του «Peaky Blinders» ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

«Για τον επόμενο μήνα θα σας δοθούν μια σειρά από εντολές που πρέπει να εκτελέσετε, καθεμία πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα ανταμειφθείτε πολύ για τις προσπάθειές σας» αναφέρει σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

«Να περιμένετε την πρώτη σας οδηγία, την Τετάρτη στις 7:30 π.μ (ώρα Βρετανίας). Με εντολή των PEAKY Blinders».

Μετά την εκτέλεση των εντολών οι φανς θα πρέπει να μπορέσουν να "ξεκλειδώσουν' την ανταμοιβή τους μέσω της σελίδας της σειράς στο Instagram, όπως διευκρινίζεται.

Ενώ η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία τηλεοπτική έξοδος για τον Cillian Murphy και τους συμπρωταγωνιστές του, η ιστορία πρόκειται να συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη. Μετατίθεται δε, χρονικά στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα.

Μιλώντας στο Empire πρόσφατα, ο δημιουργός Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε ότι «Είναι το τέλος της αυτοκρατορίας: μπαίνουμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι το τέλος του, δεν υπάρχει αυτοκρατορία, πραγματικά».

«Νομίζω ότι αυτή η έκτη σεζόν είναι το τέλος της αρχής» κατέληξε.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ