Οργισμένη παρέμβαση υπήρξε από τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στον αέρα της πρωινής εκπομπής του καναλιού, με αφορμή το σχόλιο του πανελίστα Δημήτρη Παπανώτα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της Υγείας.

 

Όταν ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία για να παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλα τα παιδιά στους Φούρνους Ικαρίας, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;...Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα!».

 

Ο κ. Κοντομηνάς εμφανίστηκε εξοργισμένος με το σχόλιο φωνάζοντας «ντροπή σας!» και «ντράπηκα για αυτά που άκουσα από εσάς, που έχετε κάθε μήνα το μισθό σας».

 

Η παρέμβαση Κοντομηνά:

 

 

«Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα με εσάς! Έφαγα στη μούρη μου με εσάς. Αντί να πάρουμε τον άνθρωπο να τον συγχαρούμε...μιλάμε και βρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν τα λεφτά τους από την τσέπη τους, πληρώνουν εκατομμύρια σε φορολογία, δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι στα νοσοκομεία τους! Ντροπή σας!», είπε ο πρόεδρος του Alpha. Και πρόσθεσε: «Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά!...». 

«Εσείς πρέπει να βγαίνετε του χρόνου», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Κοντομηνά. «Σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Επιτέλους σταμάτα να μιλάς. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα. Γι΄αυτά που άκουσα από εσάς. Που είστε  μία οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε! Έχετε το μισθό σας και λέτε βλακείες!», τόνισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

 

Στη συζήτηση μπήκε και το θέμα του Ελληνικού.