Οι Ράδιο Αρβύλα έβγαλαν τρέιλερ χωρίς τον Παναγιωτόπουλο - Επιστρέφουν τον Ιανουάριο

Οι Ράδιο Αρβύλα έβγαλαν τρέιλερ χωρίς τον Παναγιωτόπουλο - Επιστρέφουν τον Ιανουάριο Facebook Twitter
0

Μετά το σκάνδαλο revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει τον Ιανουάριο χωρίς αυτόν, με ένα χριστουγεννιάτικο τρέιλερ του καναλιού να βάζει τέλος, προς το παρόν, στα σενάρια διακοπής της εκπομπής. 

Στο βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και άλλη συντελεστές της εκπομπής, εμφανίζονται χωρίς φυσικά τον κατηγορούμενο και κρατούμενο πρώην συμπαρουσιαστή τους, προαναγγέλλοντας την επιστροφή της σατιρικής εκπομπής στις αρχές του επόμενου μήνα. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM