Ο Όουεν Γουίλσον έκανε spoiler για το Loki και η Marvel τον μάλωσε: «Strike One»

Ο Όουεν Γουίλσον έκανε spoiler για το Loki και η Marvel τον μάλωσε: «Strike One» Facebook Twitter
0

Ο Όουεν Γουίλσον αποκάλυψε ότι τα Marvel Studios τον επέπληξαν επειδή διέρρευσε, κατά λάθος, λεπτομέρειες για την ακυκλοφόρητη δεύτερη σεζόν του Loki.

Η Marvel είναι γνωστή για την αυστηρή πολιτική της σχετικά με την αποκάλυψη οποιασδήποτε λεπτομέρειας των επερχόμενων έργων της και έχει εγκαλέσει πολλούς ηθοποιούς στο παρελθόν για παραβίαση των κανόνων.

Και ο Όουεν Γουίλσον, ο οποίος υποδύεται τον Mobius στο επιτυχημένο σόου της Disney+, δεν εξαιρείται από τον κανόνα.

«Πιστεύω ότι, ξέρετε, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό», είπε στο ComicBook του Loki, αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή γυρίζεται στο Λονδίνο.

Όταν ο Άριελ Σούλμαν, σκηνοθέτης του Secret Headquarters, ρώτησε τον ηθοποιό αν τον είχε επιπλήξει ποτέ η Marvel, εκείνος απάντησε: «Ναι, ναι, πολλές φορές».

«Όταν αποκάλυψα ότι ως πράκτορας Mobius θα έχω μουστάκι, έλαβα ένα κείμενο όχι και τόσο καλό που έλεγε "Strike One" [σ.σ. πρώτο φάουλ]. Δεν ξέρω από ποιον ήταν», είπε στο Esquire. 

«Το εξετάσαμε και πιστεύουμε ότι μπορεί να ήταν ο [το αφεντικό της Marvel Studios] Κέβιν Φέιγκ. Αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ», πρόσθεσε.

Νωρίτερα φέτος, η Τέσα Τόμσον, σταρ του Thor: Love and Thunder, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη Marvel, καθώς διέρρευσε μια φωτογραφία της νέας στολή του χαρακτήρα της.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ