Το περσινό ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων με τίτλο Wild, Wild Country αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ της πλατφόρμας του Netflix, καθηλώνοντας με τη συναρπαστική του πλοκή εκατομμύρια θεατές.

 

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την εγκατάσταση της αίρεσης του διάσημου γκουρού (είχε περάσει κι από την Ελλάδα μετά τον διωγμό τους από τις ΗΠΑ) Ραζνίς σε μια τεράστια έκταση στο Όρεγκον στα τέλη της δεκαετίας του '70, τις τριβές που προκλήθηκαν με τον ντόπιο πληθυσμό και τα εξωφρενικά σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν σε σχέση με τη δράση των μελών της αίρεσης.

 

Κεντρικό πρόσωπο, και αναμφισβήτητη σταρ του ντοκιμαντέρ είναι η Μα Ανάντ Σίλα, η πιστή γραμματέας του Ραζνίς, η οποία ήταν η αρχιτέκτονας της μετάβασης στο Όρεγκον, και ένα πρόσωπο με ισχυρή εξουσία και απίστευτες ικανότητες χειραγώγησης που τελικά κατηγορήθηκε για σωρεία εγκλημάτων.

 

Το ντοκιμαντέρ Wild, Wild Country γίνεται ταινία με κεντρικό πρόσωπο την διαβόητη Σίλα φυσικά
Την Σίλα θα υποδυθεί η 36χρονη Ινδή (και διεθνής) σταρ και πρώην Μις Κόσμος Πριγιάνκα Τσόπρα που θα είναι και παραγωγός της ταινίας όπως αποκάλυψε χθές το βράδυ στο τηλεοπτικό σώου της Έλεν ΝτεΤζένερις.

 

Και τώρα, ετοιμάζεται μια ταινία μυθοπλασίας για την πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστικό χαρακτήρα τη Σίλα, την οποία (πιθανότατα) θα υποδυθεί η 36χρονη Ινδή (και διεθνής) σταρ και πρώην Μις Κόσμος Πριγιάνκα Τσόπρα που θα είναι και παραγωγός της ταινίας όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ στο τηλεοπτικό σώου της Έλεν ΝτεΤζένερις.

 

Για την σκηνοθεσία της ταινίας ακούγεται το όνομα του βετεράνου δημιουργού Μπάρι Λέβινσον, ενώ αναμένεται η αντίδραση της 69χρονης Σίλα από την Ελβετία όπου είναι εγκατεστημένη εδώ και δεκαετίες.