Το Netflix αποκάλυψε τη δημοφιλέστερη σειρά για το 2020 - Μετρά 48 εκατ. views

Το Netflix αποκάλυψε τη δημοφιλέστερη σειρά για το 2020 - Μετρά 48 εκατ. views Facebook Twitter
0

Το «Ratched» είναι επισήμως η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix για το 2020 με 48 εκατομμύρια views στις πρώτες του 28 ημέρες. 

Το σόου με πρωταγωνίστρια την Σάρα Πόλσον στον κεντρικό ρόλο της νοσοκόμας Ratched φαίνεται που ενθουσίασε ιδιαιτέρως τους θεατές. 

Το Netflix κοινοποίησε τα νέα μέσω Twitter, γράφοντας: «Στις πρώτες του 28 ημέρες, 48 εκατομμύρια μέλη έχουν ήδη κλείσει ραντεβού με την Nurse Ratched, που έγινε η δημοφιλέστερη πρωτότυπη πρώτη σεζόν της χρονιάς». 


Η σειρά σημειώνει δε τόσο μεγάλη επιτυχία που αποφασίστηκε να συνεχιστεί και με δεύτερο κύκλο, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους φανς. 

Το «Ratched» αφηγείται την ιστορία της νοσοκόμας Mildred Ratched, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε στο μυθιστόρημα «One Flew Over the Cuckoo's Nest» του Ken Kesey, το 1962, και αργότερα υποδύθηκε η Louise Fletcher το 1975 στην ομώνυμη ταινία «Η φωλιά του κούκου», όπου πρωταγωνιστούσε επίσης ο Τζακ Νίκολσον. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης, καθώς πλέον μετράει τα views ενός λογαριασμού που διήρκεσαν από μόλις δύο λεπτά για ένα επεισόδιο ή ταινία τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACADEMIA - fanzine

TV & Media / ACADDEMIA: Ξεφυλλίστε το νέο fanzine έτσι όπως τυπώθηκε

Ο Στάθης Καλατζής, co-curator της νέας πλατφόρμας συστράτευσης της δημιουργικής κοινότητας της Αθήνας, εγκαινιάζει το νέο τους εγχείρημα με ένα editorial στο fanzine που κυκλοφόρησε μαζί με την έντυπη LiFO.
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ACADDEMIA CO-CURATOR
O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ