Νέο διαδικτυακό κανάλι για τις γυναίκες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Νέο διαδικτυακό κανάλι για τις γυναίκες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Facebook Twitter
Νέο διαδικτυακό κανάλι για τις γυναίκες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
0

Ένα διαδικτυακό κανάλι αφιερωμένο στις γυναίκες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας ξεκινά με εκπομπές που περιλαμβάνουν μια ρομαντική κωμωδία με θέμα την πανδημία αλλά και ένα δράμα paranormal.

Το κανάλι ξεκίνησε χθες στο πλαίσιο του προγράμματος της Revry, μιας ψηφιακής πλατφόρμας που προσφέρει δωρεάν streaming συμπεριλαμβανομένου του καναλιού Revry News 24/7.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που προσφέρω έναν ελεύθερο, ζωντανό και άνετο χώρο για να προβληθούν παράξενες γυναικείες ιστορίες σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε σε συνέντευξη η συνιδρύτρια της Revry, LaShawn McGhee.

Το όνομα του καναλιού είναι OML, που παραπέμπει στις ρίζες της επιχείρησης που ονομάζεται One More Lesbian, η οποία ιδρύθηκε το 2009 για να προσφέρει βίντεο, που εκπροσωπούν τις λεσβίες.

«Τώρα που ονομάζεται OML, έχει γίνει «σήμα κατατεθέν για λεσβίες και queer», δήλωσε η McGhee.

Η εταιρεία OML έχει επεκτείνει το γυναικείο περιεχόμενο και την προσέγγισή της σε ένα μεγαλύτερο κοινό, ένας στόχος που θα ενισχυθεί από τη συνεργασία της με την Revry, δήλωσε η ιδρυτής της OML, Shirin Etessam.

Η πλατφόρμα Revry διατίθεται δωρεάν παγκοσμίως σε πάνω από 250 εκατομμύρια χρήστες, σε περισσότερες από 130 χώρες.

Με πληροφορίες του Associated Press

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM