Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Τάκη Χατζή

Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Τάκη Χατζή Facebook Twitter
eurokinissi
0

Μέλη του Φεμινιστικού Τομέα του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα και έριξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου, Τάκη Χατζή, στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Ρουβίκωνας αναφέρεται σε καταγγελία εις βάρος του δημοσιογράφου για απόπειρα βιασμού:  «η παρέμβαση στο σπίτι του Τάκη Χατζή είναι μια μικρή υπενθύμιση στον ίδιο ότι η θέση που κατέχει, οι διασυνδέσεις και η αναγνωρισιμότητά του δεν αρκούν για να ξεπλυθεί στην κοινωνική συνείδηση. Κανένας δεν είναι άτρωτος».

«Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Τάκη Χατζή» Facebook Twitter

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACADEMIA - fanzine

TV & Media / ACADDEMIA: Ξεφυλλίστε το νέο fanzine έτσι όπως τυπώθηκε

Ο Στάθης Καλατζής, co-curator της νέας πλατφόρμας συστράτευσης της δημιουργικής κοινότητας της Αθήνας, εγκαινιάζει το νέο τους εγχείρημα με ένα editorial στο fanzine που κυκλοφόρησε μαζί με την έντυπη LiFO.
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ACADDEMIA CO-CURATOR
O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ