Τρίτη ημέρα ημιτελικών στο MasterChef σήμερα, όπου έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό με έπαθλο τα 50.000 ευρώ. 

 

Διονύσης Σαρακίνης, Μαρίνα Ντεμολλάι, Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Αλέξανδρος Συνοδινός «μονομάχησαν» σε ζευγάρια, μαγειρεύοντας ενώπιον της κριτικής επιτροπής για τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης, διεκδικώντας αρχικά μία θέση στον διαγωνισμό και έπειτα στον τελικό, αφού από την δοκιμασία κρίθηκαν οι δύο φιναλίστ και οι δύο υποψήφιοι.

 

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Συνοδινό, με την πρώτη να παρουσιάζει εξαιρετικό πιάτο και να παίρνει την πρόκριση, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης αντιμετώπισε την Μαρίνα Νεμολλάι, εκπικρατώντας τελικά και κερδίζοντας την λευκή ποδιά.

 

Έτσι, Μαργαρίτα και Διονύσης θα διαγωνιστούν για μία θέση στον τελικό, ενώ Αλέξανδρος και Μαρίνα θα μονομαχήσουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

 

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ημερομηνία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 έχει «κλειδώσει» για τις 9 Ιουνίου και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει live στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής.

 

Οι δοκιμασίες του τελικού έχουν γυριστεί και, σύμφωνα με πληροφορίες οι Μαργαρίτα Νικολαϊδη, Διονύσης Σαρακίνης και Μαρίνα Ντεμολλάι θα είναι οι τρεις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του «MasterChef 5».