Κρις Έβανς: Βγήκε για ποτό στη Δράμα

Κρις Έβανς: Βγήκε για ποτό στη Δράμα Facebook Twitter
Ο Κρις Έβανς στη Δράμα/ Φωτογραφία: Instagram
0

Στην Ελλάδα- και συγκεκριμένα- στη Δράμα- είναι ο Κρις Έβανς τις τελευταίες ημέρες στο πλαίσιο γυρισμάτων μιας ταινίας του Netflix.

Ο Κρις Έβανς εμφανίστηκε με μούσια, γυαλιά μυωπίας και καπέλο να ποζάρει με μέλη του συνεργείου και άτομα που εργάζονται στο κατάστημα που επισκέφτηκε.

Κρις Έβανς: Για γυρίσματα στη Δράμα

Tο ιδανικό σκηνικό για να γυρίσματα μιας νέας ταινίας με δημοφιλείς πρωταγωνιστές όπως τον Βενσάν Κασέλ, την Άνια Τέιλορ-Τζόι, τον Κρις Εβανς, τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Σαμ Ρίτσαρντσον αποτέλεσαν τα εντυπωσιακά λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας.

Πριν από μερικούς μήνες, η παραγωγή είχε κάνει μια οντισιόν στη Δράμα, ζητώντας νέους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην ταινία. Ορισμένοι, μάλιστα, επελέγησαν και αναμένεται να συμμετάσχουν στην ταινία. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει, ωστόσο επικρατεί απόλυτη μυστικότητα για την υπόθεση και την έλευση των ηθοποιών στην ακριτική περιοχή.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Άγγελος Καλλίας, τονίζει πως τα τεχνικά συνεργεία της μεγάλης αυτής παραγωγής και το βοηθητικό προσωπικό είχαν καταφθάσει από μέρες στην Δράμα για την προετοιμασία της παραγωγής. «Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας», τονίζει ο κ. Καλλίας και προσθέτει: «για τις ανάγκες της ταινίας έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα διακόσια δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή. Από τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στα λατομεία του Βώλακα, σε μια στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας».

Αν και μέχρι σήμερα έχουν δει το φως ελάχιστες πληροφορίες για την υπόθεση, πρόκειται για μια ταινία δράσης με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ταινία γυρίζεται για λογαριασμό της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Ρομέν Γαβράς (γιος του Κώστα Γαβρά) και ο Γουίλ Άρμπερυ, συγγραφέας και παραγωγός στο Succession.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που η περιοχή της Δράμας επιλέγεται για τα γυρίσματα μια διεθνούς παραγωγής. Η πρώτη ήταν το 2022, όταν γυρίστηκε μια ταινία με τίτλο «Tin Soldier», η οποία για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχει ακόμη προβληθεί. Για τις ανάγκες εκείνης της ταινίας είχαν γίνει γυρίσματα στο εντυπωσιακό κτίριο του Καπνολογικού Ινστιτούτου (χτισμένο το 1930), στο σπήλαιο του Αγγίτη καθώς και σε περιοχές του κατάφυτου δήμου Παρανεστίου.

 
 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM