Καυγάς on air ανάμεσα στην Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη

Καυγάς on air ανάμεσα στην Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Kόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη on air κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων με αφορμή τα επεισόδια σήμερα έξω από τη Νομική.

Το επεισόδιο με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη ξέσπασε για το εάν θα πρέπει να γίνει επέμβαση ή όχι των ΜΑΤ μέσα στη Νομική όπου βρίσκονταν κουκουλοφόροι κατά τα επεισόδια έξω από τη σχολή.

Η ρεπόρτερ Βελίκα Καραβάλτσιου ολοκλήρωνε το ρεπορτάζ της από το κέντρο της Αθήνας, κάνοντας αναφορά σε 13 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε πάρκινγκ. Η ρεπόρτερ ανέφερε ότι τα άτομα απεγκλωβίστηκαν μετά από σχεδόν μία-μιάμιση ώρα. Τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης ρώτησε «τους βγάλανε τους κουκουλοφόρους από μέσα; Γιατί δεν κατάλαβα. Οι κουκουλοφόροι είναι ακόμη μέσα και πετάνε πράγματα; Τι συμβαίνει». 

«Μέχρι πριν λίγα λεπτά τους βλέπαμε στα παράθυρα να κάνουνε ρίψη αντικειμένων», απάντησε η ρεπόρτερ. «Δηλαδή μου λες τώρα σοβαρά ότι μέσα στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει κτίριο όπου είναι μέσα κουκουλοφόροι και βγαίνουνε και πετάνε ό,τι θέλουνε; Μιλάμε σοβαρά» είπε με έντονο ύφος ο Γιάννης Πρετεντέρης. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα η οποία πρόσθεσε πως «προφανώς γίνεται μια λελογισμένη επιχείρηση». «Τι λελογισμένη;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης. Η παρουσιάστρια τότε αντέδρασε λέγοντας «οπότε τι προτείνεις τότε Γιάννη; Να μπούνε μέσα τα ΜΑΤ;».

«Προφανώς. Όταν ο άλλος πετάει μολότοφ να μπούνε» απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Όταν γίνεις πρύτανης να μην τους βάζεις εσύ» συνέχισε απευθυνόμενος στην Ράνια Τζίμα με τη δημοσιογράφο να του απαντά «προφανώς και δεν διεκδικώ κάτι τέτοιο. Προφανώς και η αστυνομία κάτι υπολογίζει για να μην κάνει αυτή την κίνηση». 

«Εγώ δεν ξέρω τι υπολογίζει, εγώ ξέρω πως σε μία πρωτεύουσα υπάρχει ένα κτίριο στο οποίο μέσα είναι κουκουλοφόροι που πετάνε μολότοφ στους αστυνομικούς, στους περαστικούς, στους δυστυχείς εγκλωβισμένους των πάρκινγκ. Τελεία» κατέληξε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM