Η «Σάνσα Στάρκ» του «Game of Thrones» μόλις επιβεβαίωσε αυτό που κανένας δεν ήθελε ν' ακούσει για τον 8ο κύκλο

Η «Σάνσα Στάρκ» του «Game of Thrones» μόλις επιβεβαίωσε αυτό που κανένας δεν ήθελε ν' ακούσει για τον 8ο κύκλο Facebook Twitter
0

Την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε την προβολή της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones να καθυστερεί επιβεβαίωσε η ηθοποιός Sophie Turner, τονίζοντας ότι το «GoT θα προβληθεί το 2019».

Μπορεί το HBO να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου ωστόσο η αποκάλυψη της «Σάνσα Σταρκ» σε συνέντευξή της στο Variety, ισοδυναμεί με επιβεβαίωση.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και σύμφωνα με την Turner χρειάζονται ακόμη 7 με 8 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθούν.

Όσο για το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί από την εποχή που ήταν 14 ετών, η νεαρή ηθοποιός τόνισε ότι όλοι οι συντελεστές έχουν αντιληφθεί πλέον ότι πλησιάζει το αναπόφευκτο φινάλε.

«Όταν διαβάζαμε το σενάριο της τελευταίας σεζόν, ήταν πολύ, πολύ ψυχοφθόρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Thrones, βρίσκονταν όλοι εκεί», ανέφερε η Turner.

«Όλοι οι Αμερικανοί (σ.σ. ηθοποιοί) ήθελαν να έρθουν. Σχεδόν κάθε μέλος του cast ήταν εκεί» εξομολογήθηκε η ίδια και πρόσθεσε: «Νιώθουμε κάπως για το τέλος. Μένουμε όλοι στην πόλη λίγο παραπάνω, πάμε για φαγητό, προσπαθούμε να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί. Δεν παίρνουμε πλέον τίποτα ως δεδομένο».

Σύμφωνα με το ABC, εκπρόσωπος του HBO δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις της Turner.

Με πληροφορίες από ABC και Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ