Η Χερντ αντέδρασε στο βίντεο του Τζόνι Ντεπ στο TikTok: «Ενώ εκείνος λέει ότι προχωρά...»

Η Χερντ αντέδρασε στο βίντεο του Τζόνι Ντεπ στο TikTok: «Ενώ εκείνος λέει ότι προχωρά...» Facebook Twitter
0

Η Άμπερ Χερντ αντέδρασε έντονα μέσω του εκπροσώπου της στο πρώτο βίντεο του Τζόνι Ντεπ στο TikTok, στο οποίο ο ηθοποιός δήλωσε ότι «προχωρά με τη ζωή του».

Ως γνωστόν, ο 58χρονος Ντεπ κέρδισε την περασμένη εβδομάδα μια αγωγή για δυσφήμιση εναντίον της 36χρονης, πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, και άνοιξε επίσημο λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές που τον στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης.

Μέσα σε 24 ώρες από την εγγραφή του λογαριασμού στο TikTok, τον είχαν ακολουθήσει 6,2 εκατομμύρια χρήστες. Τώρα είναι πάνω από 7,8 εκατομμύρια. 

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο πρωταγωνιστής των "Πειρατών της Καραϊβικής" απευθύνθηκε στους «πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους» θαυμαστές του. «Έχουμε πάει παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό πράγμα μαζί, και όλα αυτά επειδή νοιαστήκατε», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το μουσικό βίντεο. 

«Και τώρα, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω, εκτός από το να σας πω απλώς ευχαριστώ. Οπότε, σας ευχαριστώ. Με αγάπη και σεβασμό, JD».

Μόλις δεκαεννέα ώρες μετά τη δημοσίευση του, το βίντεο έχειπροβληθεί 14,6 εκατομμύρια φορές με τον Johnny να λαμβάνει 245.9000 σχόλια και 4,9 εκατομμύρια like. Τα σχόλια είναι σε μεγάλο βαθμό άκρως υποστηρικτικά. 

Η αντίδραση της Χερντ

Σύμφωνα με το People, εν τω μεταξύ, εκπρόσωπος της Χερντ απάντησε στο μήνυμα του Ντεπ με δήλωσή του: «Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι «προχωρά μπροστά», τα δικαιώματα των γυναικών υποχωρούν. Το μήνυμα της ετυμηγορίας προς τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι... να φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημά της ή να μιλήσουν.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά μετά την ολοκλήρωση της πολύκοτης δίκης. Μετά το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι θα ασκήσει έφεση, πριν εκδώσει την ακόλουθη δήλωση: «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα ξεπερνά κάθε όριο. Είμαι συντετριμμένη που το «βουνό» των αποδεικτικών στοιχείων εξακολουθεί να μην είναι αρκετό για να ανακόψει τη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Γυρίζει το ρολόι πίσω σε μια εποχή όπου μια γυναίκα που μιλούσε και εξέφραζε την άποψή της μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημοσίως. Υποβαθμίζει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη».

Μετά από τρεις ημέρες διαβουλεύσεων οι ένορκοι έκριναν ομόφωνα ότι η Χερντ δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της εναντίον του Ντεπ και ότι γνώριζε ότι οι ισχυρισμοί της για κακοποίηση ήταν ψευδείς όταν δημοσίευσε το δοκίμιο της στην Washington Post το 2018. Στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο παρελθόν, μία αντίστοιχη νίκη της Χερντ είχε συνοδευτεί από πολύ μικρότερη αποζημίωση, μόλις 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ