Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις για tweet σχετικά με τάφους στις Σέρρες

Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις για tweet σχετικά με τάφους στις Σέρρες Facebook Twitter
0

Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media για tweet που αφορούσε τους τάφους στις Σέρρες. 

«Ίσως χρειαστούν κι άλλοι», ήταν το σχόλιο με το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας στο Twitter την είδηση ότι δημιουργήθηκαν νέοι χώροι για τάφους στα κοιμητήρια Σερρών, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις για tweet σχετικά με τάφους στις Σέρρες Facebook Twitter

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, με νέα ανάρτηση στο Twitter αποδίδοντας το λάθος στην «κεκτημένη ταχύτητα».

«Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία», ανέφερε στη νέα ανάρτηση η «Αυγή».


Για αθλιότητα κάνει λόγο η ΝΔ, σε ανακοίνωση για το σχόλιο της «Αυγής» στο Twitter.  «Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωση για το θέμα. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ